Autor Subiect: Propuneri de topicuri/subiecte de dezbatere - forum  (Citit de 46769 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

marcutza

• Vizitator
Re: Propuneri pentru subiecte de dezbatere - forum
« Răspuns #75 : Joi, 07 Iulie 2011, 09:02 »
admin :Vezi actiunea in calendar, dai click pe ea, te trimite la topic si vezi detalii si cine vine.

optimus : un topic cu liste de participare este suficient .

si nu la Comunicari inititat ci la Cluburi pt ca acolo se va desfasura intalnirea, actiunea (ma refer si la orasele cu ele active deja, cluburile).

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #76 : Joi, 07 Iulie 2011, 09:05 »
corect marcutza... intr-adevar pe cluburi se pot face actiunile locale si scurte... observatie buna ... ;)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #77 : Joi, 07 Iulie 2011, 10:19 »
propunere de topic:
Autocunoastere; Frustrari, Complexe, Limitari...
sa ne cunostem pe noi insine asa cum suntem de fapt, sa incercam cu ajutorul prietenilor din SC sa ne depasim complexele, frustrarile, limitele...

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #78 : Joi, 07 Iulie 2011, 10:24 »
 :) cred ca toate subiectele de pe forum rolul asta il au, sa ne ajute sa ne cunoastem, sa ne analizam, sa incercam cu cei noi sau vechi sa ne depasim limitele, frustarile, durerile.

julia

• Vizitator
« Răspuns #79 : Joi, 07 Iulie 2011, 10:42 »
la rubrica cu cluburi am precizat, nu despre topicul ala era vorba de mutat in rubrica de comunicari

julia

• Vizitator
« Răspuns #80 : Joi, 07 Iulie 2011, 10:45 »
Nu prea pricep de ce e mai greu de gasit aici decat la Comunicari sau in oriunde alta parte. Imi trebuie un motiv logic. Ca daca ma intrebi pe mine, orice e greu de gasit oriunde. Sau usor. Depinde in ce dispozitie sunt  ;D

Cat despre incadrare, dupa cum vad eu pe-aici se dezbate ce se propune. Nu sunt niste simple comunicari. L-am marcat ca important, sa stea in capul listei si sa fie usor de reperat.

ok. ca si tematicas parea mai adecvata alaturarea lui unor topicuri cu propuneri, sugestii, raportarea unor probleme etc.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #81 : Joi, 07 Iulie 2011, 11:00 »
:) cred ca toate subiectele de pe forum rolul asta il au, sa ne ajute sa ne cunoastem, sa ne analizam, sa incercam cu cei noi sau vechi sa ne depasim limitele, frustarile, durerile.

de acord cu tine iarasi, dar se pare ca in loc sa facem asta o dam in balarii mereu...
Si balariile sunt bune si necesare, dar ma gandeam ca daca le punem un topic cu "nume dedicat" poate atragem atentia asupra "scopului SC" sau cel putin a unuia dintre scopuri... Iar vizitatorii, poate vor fi mai tentati un pic sa incerce o terapie de grup.
 :P :P

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #82 : Joi, 07 Iulie 2011, 11:15 »
gasesc terapia de care spui sa fie, in primul rand, prin curajul de a iesi in real cu cei care au aceleasi stari, statut, sentimente...etc, acolo e adevarata terapie.

altfel, balariile nu sunt bune, trebuiesc smulse din cand in cand pt ca dauneaza culturilor  :)

stim cata neincredere si teama exista chiar si in a posta aici  :) cu delicatete @opti, cu rabdare si calm, cu liniste si intelegere, nu tot ce-i spumos si franc atrage  :) de multe ori...sperie  :-*

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #83 : Joi, 07 Iulie 2011, 11:21 »
cum zici tu... esti femeie si delicatetea face parte din tine... barbatii sunt mai ... in fine, cum credeti.
terapia se incepe pe forum si se continua in real, parerea mea...

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #84 : Luni, 01 August 2011, 22:40 »
eu as propune o tema.
Orgoliile si consecintele acestora
cred ca am sa-l rog pe gigi sa creeze un astfel de topic

julia

• Vizitator
« Răspuns #85 : Marți, 02 August 2011, 07:02 »
eu zic ca poti sa scri si aici ca merge. nu cred ca trebuie alt topic separat.

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,414.30.html

julia

• Vizitator
« Răspuns #86 : Marți, 11 Octombrie 2011, 21:59 »
Propun scoaterea din arhiva a topicului Single vs Viata de cuplu (e la pag 4).
Cred ca ar fi mai nimerit reintitularea lui Single vs Casatorie (pt ca o relatie poate avea si cineva care nu e casatorit).
Pare o tema actuala si care permite in continuare exprimarea unor pareri interesante.

Saturnianul

• Vizitator
Re: Propuneri de topicuri/subiecte de dezbatere - forum
« Răspuns #87 : Marți, 11 Octombrie 2011, 22:34 »
O sa ma uit si eu peste subiectul respectiv si am sa-l reactivez, macar pentru o perioada sa vedem cum merge.

Nu prea pricep de ce vrei sa-i fie schimbata denumirea. Pentru ca in viata de cuplu intra inclusiv casatoria. Si a nu fi single presupune a avea o relatie de cuplu fara sa fii neaparat casatorit. Ceea ce de fapt se si intimpla in majoritatea cazurilor. Se formeaza intii un cuplu si dupa o perioada urmeaza si casatoria, eventual. Vreau sa ma lamuresti cu aspectul asta inainte de a-l reactiva.

julia

• Vizitator
« Răspuns #88 : Marți, 11 Octombrie 2011, 22:45 »
spune-i cum vrei. mie imi place tema si ma gindeam sa o dezbatem in continuare. la Dezbateri.

ama

• Vizitator
« Răspuns #89 : Miercuri, 30 Noiembrie 2011, 10:06 »
as dori sa propun un nou topic , CE SITE-URI SI BLOGURI ACCESATI CEL MAI DES ?