dragele mele ,azi noapte mi-a venit in minte ideea ca am putea crea aici un topic ( i-am putea spune BAZAR , de ex. ) in care sa putem sa facem schimb de lucrusoare , sau ( de ce nu ? ) sa vindem intre noi diverse obiecte .
de ce ideea asta ? pentru ca printre noi sunt , poate , persoane care isi doresc anumite lucruri si altele care le au si se pot lipsi de ele ( contra cost , schimb , sau le pot dona ) .
topicul acesta poate realiza conexiunea intre aceste persoane .
in plus , achizitionarea obiectelor de pe acest eventual topic ar fi mult mai sigura decat cea efectuata de pe blogurile net-ului , unde ( nu stiu daca vi s-a intamplat , dar mie da ) una comanzi si alta primesti .
m-am gandit sa-i spunem BAZAR pentru ca varietatea celor oferite sa fie cat se poate de mare : cosmetice , medicamente , haine , obiecte decorative , unelte , mobilier , etc.
cum eu sunt cam shopahoolica de felul meu , recunosc ca mi-ar face placere ca in timp ce stau de vorba cu voi sa mai arunc o privire si prin BAZAR .
in plus poate fi si un mod de relaxare destul de placut ca doar placerea de a cumpara o cam avem toate , nu ?

astept raspunsul vostru la ideea mea .