Autor Subiect: Propuneri de topicuri/subiecte de dezbatere - forum  (Citit de 46047 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

marcutza

• Vizitator
Re: Propuneri pentru subiecte de dezbatere - forum
« Răspuns #60 : Miercuri, 25 Mai 2011, 11:06 »
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,642.msg34459.html#new

eu cred ca cele 2 linkuri merg cumva reorganizate pe ce ai initiat tu ca si subiect, citeste, gandeste-te si vezi ce se poate face  :)

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #61 : Miercuri, 25 Mai 2011, 12:20 »

puiule , tu ai o parere gresita despre mine , cred .  ::)

pai ca sa reorganizez cele doua linkuri ar trebui sa ma si pricep , dar in privinta asta eu sunt bâta , da bâta rau .

eu pot sa spun cum m-am gandit eu ca s-ar putea organiza topicul asta , dar mai departe am mare nevoie de ajutorul vostru , pt ca altfel iese varza .

eu mi-am imaginat topicul asta organizat pe subiecte , acestea fiind cam tot ce se poate gasi intrun bazar . aproximativ asa :

SUBIECT         

1 .COSMETICE             OFER                             MARCA                                   FOTO                         PRET             
    janeta                 fond de ten                       l`oreal                                                                       0

2.MEDICAMENTE

janeta                     antigripal pc                      farmex comp                                                                0   

3.IMBRACAMINTE/
   INCALTAMINTE

janeta           rochie/mas.42          Tommy Highfiger.                                                                                              0   

si asa mai departe pentru diferitele categorii de obiecte oferite .

asa ca , dupa cum vedeti , am mare nevoie de cineva care sa ma ajute sa facem topicul asta suficient de organizat ca sa nu ne prindem urechile cautand ceva .

sau , dupa ideea marcutzei , sa putem organiza celor doua linkuri nu neaparat dupa exemplul dat de mine , dar intrun mod care sa ne fie de folos si sa ne si faca placere sa bantuim pe acolo .

in caz ca va place in continuare ideea , va rog mult ajutati-ma dpdvd al punerii ei in practica pt ca eu in domeniul asta sunt varza , frate  ;D

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #62 : Miercuri, 25 Mai 2011, 12:29 »

nu vrei mai bine sa ai rabdare pina vine gigi?
sigur daca ne punem toti mintea gasim varianta cea mai buna.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #63 : Miercuri, 25 Mai 2011, 12:36 »
vorbim cu gigi si cu Bogdan/Saturnianul si vedem cum rezolvam mai bine  :)

poate fi o tema generala cu subiectele pe domeniu:
-  Bazar,
-  Informatii si recomandari pentru diverse servicii,
-  Campania "vechiul tau poate fi noul altuia"

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #64 : Miercuri, 25 Mai 2011, 12:38 »
sigur , e o idee ...

cand vorbim ?

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #65 : Miercuri, 25 Mai 2011, 12:39 »
cu Bogdan chiar acum si asteptam si parerea lui gigi, binenteles.

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #66 : Miercuri, 25 Mai 2011, 12:40 »
ok , puiule . multam :-*

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #67 : Miercuri, 25 Mai 2011, 18:45 »
Dragilor, propunerile voastre vor fi luate in seama pentru noua structura a forumului. Foarte probabil se va schimba si platforma, deci va fi o schimbare majora. Dar sa-l astepam si pe Gigi sa se intoarca. Doar sa aveti putintica rabdare, stimabililor :)

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #68 : Miercuri, 25 Mai 2011, 19:27 »
ok , bogdan , ms .

julia

• Vizitator
« Răspuns #69 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 17:34 »

Propun crearea unui topic intitulat Excursii de o zi, alaturi de celelalte topicuri pt Bucuresti Eu merg, etc, pt iesiri de o zi –simbata sau duminica pe care le-am putea face in natura. Ideea mi-a venit plecind de la mesajul lui Flori de aici:  http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,644.msg47779.html#new   care sugera o astfel de excursie intr-o zona interesanta.
Deci nu la rubrica Tabere, sa nu se amestece intre ele. Astfel topicul Eu merg ramine pt altfel de evenimente: iesiri la muzica, muzee, parc etc, iar cele in natura vor avea topicul lor.

Si mai propun mutarea acestui topic la rubrica de Comunicari, ca aici mi se pare destul de greu de gasit si nici nu prea se incadreaza in specificul rubricii Dezbatere.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #70 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 18:02 »
hai sa facem cate un topic pentru fiecare... le facem pe categorii, iesiri la muzeu , iesiri la terasa, iesiri la biblioteca, iesiri la laserzone, iesiri la patinoar, iesiri la mcdonalds, etc...facem cate un topic pentru fiecare si in felul asta nu mai avem cum sa fim offtopic...  :o :o :o :o
stim exact unde este sertarul cu sentimente , cel cu hamburgeri si cel cu iarba verde...:P

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #71 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 22:06 »
...si cel de batut campii , nu ? ;D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #72 : Joi, 07 Iulie 2011, 01:03 »
Si mai propun mutarea acestui topic la rubrica de Comunicari, ca aici mi se pare destul de greu de gasit si nici nu prea se incadreaza in specificul rubricii Dezbatere.

Nu prea pricep de ce e mai greu de gasit aici decat la Comunicari sau in oriunde alta parte. Imi trebuie un motiv logic. Ca daca ma intrebi pe mine, orice e greu de gasit oriunde. Sau usor. Depinde in ce dispozitie sunt  ;D

Cat despre incadrare, dupa cum vad eu pe-aici se dezbate ce se propune. Nu sunt niste simple comunicari. L-am marcat ca important, sa stea in capul listei si sa fie usor de reperat.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #73 : Joi, 07 Iulie 2011, 06:55 »
Problema asta a identificarii actiunilor din Bucuresti sau din tara, de o zi sau de o dupaamiaza o am de mai multa vreme in minte, pt ca i-am simtit foarte puternic necesitatea. Optmimus descoperise calendarul, asta a fost click-ul, da, ideea este foarte buna, doar ca trebuie sa fie foarte vizibil si la indemana. Calendarul se incarcase cu zile de nastere, tabere, tot. Daca mai era adaugat ceva era ceva de neinteles. Solutia asta este, un calendar, care sa contina doar informatiile ce tin de actiuni blitz. Si perfect ar fi, chiar daca asta ar presupune deschiderea multor topice, ca fiecare actiune sa aiba cate un topic temporar, care apoi sa fie arhivat sau sters. Vezi actiunea in calendar, dai click pe ea, te trimite la topic si vezi detalii si cine vine. Ce zici Bogdan, tehnic este complicat ceea ce am gandit eu, si acest layout suporta un astfel de apendice?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #74 : Joi, 07 Iulie 2011, 07:35 »
cand am dat drumul la calendar , asta am avut de gand sa fac ... am incercat in orice fel sa formez linkuri pe calendar dar nu da voie sa ai treceri active din data spre nimic... poti incarca in calendar doar datele si titlurile actiunilor...topicurile pentru fiecare actiune mai importanta se fac oricum , asa cum am facut pentru Ceahlau si pustnicu, iar pentru iesirile scurte putem merge asa cum ai facut tu iesirea la sibiel sau cum am facut pana acum...oricum nu putem programa iesirile la o bere sau la padure din timp, cu saptamani inainte, iar pentru cele de peste 2 zile sau un weekend , un topic cu liste de participare este suficient .