Aici se discuta > Subiecte generale

Propuneri de topicuri/subiecte de dezbatere - forum

<< < (5/24) > >>

steliana:
excelente propunerile iuliei !

acum spre exemplu ... toc marunt din buze - drept multumire - la adresa unora care ...

marcutza:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 30 Martie 2011, 12:47 --- toc marunt din buze - drept multumire - la dresa unora care ...

--- Terminare citat ---

care ce ?  :)

iulia17:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 30 Martie 2011, 11:44 ---Azi n-am primit nimic! multumesc persoanelor care nu s-au gandit la mine.

--- Terminare citat ---

pai era prea de dimineata, poate pina seara s-o fi gindit cineva. eu, spre exemplu, cind am citit aici. deci ai putea sa-mi multumesti mie. in topicul dedicat.

janeta:
am mai rasfoit prin topicuri si din "truda " mea placuta tocmai si-a facut aparitia  ideea unui nou topic :

"De ce suntem , totusi , singuri ? "

desigur ca nu ma astept la un raspuns tip stare civila . nu , ideea este alta : atunci cand scriem despre noi insine reusim sa ne definim mai bine , ba chiar si sa ne cunoastem mai bine decat atunci cand doar vorbim despre noi .

ar mai fi de spus , dar mi-au cazut ochii in gura de somn si va vad printre gratii  ;D

Saturnianul:
@janeta, subiectul acesta exista deja: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,136.0.html
Fara "totusi" si cu ceva in fata, ce-i drept.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă