Aici se discuta > Subiecte generale
Propuneri de topicuri/subiecte de dezbatere - forum
steliana:
propunre: "sita"
de ce: pentru ca multora dintre noi, zilnic ni se intampla sa avem momente neplacute;
aducandul-le in discutie aici, poate invatam unii de la altii care ar putea fi partea frumoasa dintr-un urat sau cum spun unii - desi este greu sa poti tine mereu paharul plin - sa vedem partea plina a paharului.
steliana:
--- Citat din: marcutza din Miercuri, 30 Martie 2011, 13:36 ---
--- Citat din: steliana din Miercuri, 30 Martie 2011, 12:47 --- toc marunt din buze - drept multumire - la dresa unora care ...
--- Terminare citat ---
care ce ? :)
--- Terminare citat ---
mi-au intrerupt curentul de la casa de vacanta in conditiile unei facturi restante in valoare de 8 lei. bransa rea m-a costat 400 lei :'(
almi_gabi:
--- Citat din: steliana din Joi, 19 Mai 2011, 07:07 ---
mi-au intrerupt curentul de la casa de vacanta in conditiile unei facturi restante in valoare de 8 lei. bransarea m-a costat 400 lei :'(
--- Terminare citat ---
.... au cuantificat ;D
steliana:
dreptatea ta, cuantifica iubirea mea pentru tine :-*
janeta:
--- Citat din: Saturnianul din Joi, 19 Mai 2011, 02:48 ---@janeta, subiectul acesta exista deja: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,136.0.html
Fara "totusi" si cu ceva in fata, ce-i drept.
--- Terminare citat ---
offf , tu ai dreptate si eu m-am facut tare frumos de poveste ( iarta-ma , marcuta draga ) . una vrusei si alta facui , ca sa zic asa .
ideea a ceea ce voiam eu a prins-o steli ( o iubesc pentru asta :-*) in postarea facuta mai sus .
cred ca ar trebui sa mai tac o vreme si sa fac un pic de ordine la "mansarda" sa nu ma mai fac de rusine :'(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă