Aici se discuta > Subiecte generale

Propuneri de topicuri/subiecte de dezbatere - forum

<< < (4/24) > >>

almi_gabi:
vrem un pic de ordine pe aici asa ca atunci cand propui un topic da un eventual nume  si descrie in cateva fraze cam ce contine topicul respectiv.

giovis85:
cred ca am fost destul de explicit topicul sa se numeasca liber si sa putem vb acolo despre orice fara sa fim off topic

marcutza:
ce vrei tu, @giovis85, se numeste chat si nu asta se doreste.

cum spunea si gabi, trebuie un pic de ordine, asa ca propune un subiect pe o tema, vezi intai daca el mai exista (sa nu se faca dubluri) si roaga administratorii si te ajute in acest sens.

iulia17:

Va supun atentiei urmatoarele propuneri:
1. Topic cu titlul: “Azi multumesc…”.
Intotdeauna cind multumesc cuiva sau sunt recunoscatoare pt ceva imi creeaza o stare de bine. Propun un astfel de topic in care sa scriem de ce sau cui ii suntem recunoscatori in ziua respectiva. Si ca sa incep eu:
Azi am primit flori. Multumesc persoanei care s-a gindit sa mi le ofere.

2. Topic cu titlul: “Eu merg la…”.
In acest topic am putea trece spectacole/locuri/evenimente la care participam sau intentionam sa participam si la care poate ar dori si altii sa mearga, dar nu stiu de ele sau nu are cine sa-i insoteasca. Tot eu prima:
Eu pe 9 merg la teatru.

Daca vi se par interesante putem initia aceste topice in ce rubrici se incadreaza cel mai bine.

silviu:

--- Citat din: iulia17 din Marți, 29 Martie 2011, 22:57 ---
Va supun atentiei urmatoarele propuneri:
1. Topic cu titlul: “Azi multumesc…”.
Intotdeauna cind multumesc cuiva sau sunt recunoscatoare pt ceva imi creeaza o stare de bine. Propun un astfel de topic in care sa scriem de ce sau cui ii suntem recunoscatori in ziua respectiva. Si ca sa incep eu:
Azi am primit flori. Multumesc persoanei care s-a gindit sa mi le ofere.

--- Terminare citat ---
Azi n-am primit nimic! multumesc persoanelor care nu s-au gandit la mine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă