Arhiva > Arhiva

Program de Performare Personala

<< < (3/25) > >>

silviu:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 11 Februarie 2011, 14:13 ---despre ce presupune un program de performare personala.
--- Terminare citat ---
chiar?! ce presupune? de exemplu, as putea sa ajung si eu vames la moravita si sa spun ca nenea ala Am atâţia bani că pot să mă şterg la fund cu ei! ???
--- Citat din: bi_anca ---De ce sta o persoana cu buzele stranse?
--- Terminare citat ---
pentru ca nu vrea sa fie sarutata :P

catalin sinaia coach:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 11 Februarie 2011, 14:13 ---
--- Citat din: catalin sinaia coach din Vineri, 11 Februarie 2011, 12:36 ---
despre ce esti curioasa mai exact? 

--- Terminare citat ---

vorba românului - "good question!"
despre ce presupune un program de performare personala.

--- Terminare citat ---

Presupune Prezenta Ta  :). Sau cu alte cuvinte, Implicarea Ta in viata de zi cu zi cu simpla Ta dorinta de mai bine.

Program: pentru ca este format din trei ateliere (grup SC) si trei sesiuni de coaching individual. Facilitare in cadrul grupului SC si coaching personal.

Performanta: pentru ca este un sistem de autoevaluare, pe care se construieste un model de a gandi, prioritiza, actiona, ceea ce este important pentru tine.

Personal: pentru ca ai libertatea de a alege ce arie (arii) din viata ta te intereseaza si faciliteaza dezvoltarea unui (unor) proiect(e) personal(e) pe coordonate bine determinate.

Cum iti este raspunsul de fata? 

catalin sinaia coach:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 12 Februarie 2011, 23:19 ---
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 11 Februarie 2011, 14:13 ---despre ce presupune un program de performare personala.
--- Terminare citat ---
chiar?! ce presupune? de exemplu, as putea sa ajung si eu vames la moravita si sa spun ca nenea ala Am atâţia bani că pot să mă şterg la fund cu ei! ???

Program: pentru ca este format din trei ateliere (grup SC) si trei sesiuni de coaching individual. Facilitare in cadrul grupului si coaching personal.

Performanta: pentru ca este un sistem de autoevaluare, pe care se construieste un nou model de a gandi, prioritiza, actiona, ceea ce este important pentru tine.

Personal: pentru ca ai libertatea de a alege ce arie (arii) din viata ta te intereseaza si sa iti dezvolti un proiect(e) personal(e) pe coordonate bine determinate.

... este doar responsabilitatea ta Silviu, ce vrei sa faci in/cu viata ta.
La primele doua ateliere au participat persoane foarte faine, care deja au facut lucruri deosebite.

Lao Tzu - “Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love.”

Bunacuviinta, bunavointa si ... umorul sint treptele acestui topic, cu ingaduinta ta :)

--- Citat din: bi_anca ---De ce sta o persoana cu buzele stranse?
--- Terminare citat ---
pentru ca nu vrea sa fie sarutata :P

--- Terminare citat ---

catalin sinaia coach:

--- Citat din: bi_anca din Vineri, 11 Februarie 2011, 20:38 ---Buna seara,

Eu cred ca in primul rand trebuie sa alegi ''tinta'' pe urma incepi sa cladesti in jurul ei.

Se spune ca pentru a ajunge geniu, 90% este sudoare (munca) si doar 10% inteligenta.

Eu recunosc ca nu sunt o ambitioasa, norocul meu este ca viata mi-a deschis la timp ''portite'' astfel incat drumul nu a fost foarte anevoios.

Ma tem sa fac alegeri, poate din frica de a face alegeri gresite, imi este mila de sufletul meu, imi place stabilitatea desi viata mi-a aratat ca e bine sa mai risc (macar din cand in cand)

Am o intrebare pentru Catalin : De ce sta o persoana cu buzele stranse?

si o maxima care ma face mai puternica ''Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni..ci sa stii sa dansezi in ploaie.." :)

Noapte buna

--- Terminare citat ---

:) este foarte probabil sa ai dreptate.
In acest Program ne vom intreba si :
Cine esti Tu, care alege Tinta?
Ce inseamna acesta Tinta cu adevarat pentru tine?

Ambitia sau temerile de a lua decizii sint in functie de contextul/experientele fiecaruia. Indulgenta fata de Tine este un pas interesant :)

“We are not human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience.” Teilhard de Chardin

Ce zici despre... ?

O zi excelenta !

PS

Microexpresiile faciale ... o adevarata poveste :)

catalin sinaia coach:
@Steliana, @Marcutza:

Posibil ca genul de constructii lexicale, ex: "a indura", sa influenteze perceptia sau conotatia unui proiect personal.

Cand alegi in functie de "efort" vs "recompensa" sau ... alte criterii (coaching thesaurus), este probabil sa fii atras sa Faci, sau sa Fii, intr-un alt mod.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă