Arhiva > Arhiva
Program de Performare Personala
almi_gabi:
--- Citat din: catalin sinaia coach din Vineri, 11 Februarie 2011, 12:36 ---
despre ce esti curioasa mai exact?
--- Terminare citat ---
vorba românului - "good question!"
despre ce presupune un program de performare personala.
steliana:
Multumesc Gigi!
Multumesc Catalin!
Multumesc ... pentru ca "am invatat" sa multumesc!
Pentru ca datorita acestui lucru as putea vorbi pentru fiecare fraza in parte ...
am sa iau ce-mi place ... din acesta ZI!
In aceasta ZI, am calcat pe soare!
In aceasta ZI, am daruit puterea de a calca, fiecare ... macar pe o raza din soare...
In aceasta Zi nu am putut vedea umbrele pe care le lasa ... lumina soarelui ...
In aceasta Zi, mi-a cantat sufletul in arome de ... Poem!
In acesta ZI ... curajul a fost depasit ...
ACUM ... constientizez ...
"Adevarata forta nu inseamna sa detii superioritatea, ci e mai degraba forta de a indura. Doar daca dorintele se afla sub "control" daca nu se merge niciodata impotriva voinetei cerului, dar ai un spirit coerent si nu-ti schimbi cu usurinta principiile, atunci esti cineva puternic cu adevarat."
- Confucius -
marcutza:
"Adevarata forta nu inseamna sa detii superioritatea, ci e mai degraba forta de a indura. Doar daca dorintele se afla sub "control" daca nu se merge niciodata impotriva voinetei cerului, dar ai un spirit coerent si nu-ti schimbi cu usurinta principiile, atunci esti cineva puternic cu adevarat."
- Confucius -
puternic vei fi prin forta cu care induri, prin "controlul" drumului ales si mai ales prin a nu-ti schimba cu usurinta principiile.
insa, viata nu ne ofera tot timpul ceea ce ne dorim sau nu ne permite sa alegem caile pe care ni le dorim insa principiile verticale, de neschimbat pot naste alte principii modelate pe coerenta unei vointe constructive
a performa ca om, ca individ, ca personalitate e un dar, har si forta.
steliana:
aplicad controlul ... evident ca ai forta de a indura ...
acest aspect ... atrage dupa sinele real, principiile dupa care ai invatat sa te ghidezi ...
cred ca important este sa constientizam ca sinele nostru ... in care obisnuim sa acordam comoditate (latenta.. cum spuneam) ...
tinde , vrea ... dar mai cu seama constientizeaza, cu atuurile care duc spre sinele ideal ...
aceasta inseamna acceptarea noilor aspiratii, visuri ... care poate cere un proces evolutiv pentru o viata (?) ...
bi_anca:
Buna seara,
Eu cred ca in primul rand trebuie sa alegi ''tinta'' pe urma incepi sa cladesti in jurul ei.
Se spune ca pentru a ajunge geniu, 90% este sudoare (munca) si doar 10% inteligenta.
Eu recunosc ca nu sunt o ambitioasa, norocul meu este ca viata mi-a deschis la timp ''portite'' astfel incat drumul nu a fost foarte anevoios.
Ma tem sa fac alegeri, poate din frica de a face alegeri gresite, imi este mila de sufletul meu, imi place stabilitatea desi viata mi-a aratat ca e bine sa mai risc (macar din cand in cand)
Am o intrebare pentru Catalin : De ce sta o persoana cu buzele stranse?
si o maxima care ma face mai puternica ''Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni..ci sa stii sa dansezi in ploaie.." :)
Noapte buna
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă