Arhiva > Arhiva
Program de Performare Personala
bi_anca:
Buna seara Catalin :)
Foarte multe intrebari, cu probabil si mai multe raspunsuri. As putea raspunde in tacere...Tacerea cateodata spune atat de multe
Mi+ar fi placut sa particip la acest program, cred ca m+ai fi ajutat sa ma redescopar, sau sa vad ce schimbari s+au produs in Ego+ul meu in acesti ultimi ani.
M+ai pus pe ganduri intr+un mod placut. Si crede+ma, greu ma pune cineva pe ganduri :)
Noapte buna
PS. Silviu iti multumesc pentru raspuns
catalin sinaia coach:
Buna seara Bi_Anca :)
Multumesc frumos pentru raspuns si aprecieri.
Vin in intampinarea ta cu un citat pe care il pretuiesc tare:
"The most important thing in communications is to hear what isn't being said."-Peter Drucker
Sa ai o seara senina si inspirata.
bi_anca:
Buna seara Catalin,
Imi place si mie citatul. Dar ce urechi trebuie sa ai ca sa auzi cuvinte nerostite. Sa simti vibratiile din sufletul celuilalt.
Dar eu cred ca ,,auzim,, cu sufletul. De cate ori nu ai senzatia ca trebuie sa se intample ceva...si chiar se intampla.
M-am indepartat de subiect, si asta din cauza melodiei din filmul Out of Africa ( o gasesti la filme), ma face romantica si un pic trista.
o seara minunata iti doresc :)
catalin sinaia coach:
Un plus de energie :)
O zi excelenta!
bi_anca:
buna seara,
Mi se pare foarte interesant programul.
Sunt convinsa ca multi dintre noi visam la multe (promovari, afaceri proprii, impliniri pe plan personal) dar nu stim in ce mod sa abordam problema.
Chiar zilele trecute am trecut printr-o evaluare la locul de munca si mi-am dat seama ca sunt perceputa altfel decat ma percep eu.
Cred ca este important sa te ajute cineva sa te cunosti, si astfel sa poti lua decizii importante pentru mai departe
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă