Arhiva > Arhiva
Moralitatea de a minti
almi_gabi:
--- Citat din: steliana din Duminică, 19 Iunie 2011, 03:38 ---....
Nu va pot minti faptul ca starea mea se datoreaza unui rezultat pe care il astept miercuri 22 ... – stiti opinia mea in fata cifrei 4 – de care imi este foarte teama. Teama provine tocmai din minciuna, pentru ca vreau sa ma mint.
.....
--- Terminare citat ---
este miercuri, este 22 si sper steli ca totul este ok - ca nu trebuie sa recurgi la - "vreau sa ma mint".
Geta:
Foarte multi oameni se ascund dupa minciunile pe care le debiteaza.Unul dintre cele mai rele cazuri de minciuna , il consider pe acela cand pertenera/ul de viata vine acasa si iti spune:" pai sa stii ca te insel dar.....nu vreau sa fac rau relatiei noastre"......... :o .De altfel ma intreb daca este vorba sau nu despre minciuna aici , ce ziceti????? sau despre ceva mult mai grav?
julia:
Unii fac din asta o virtute. Grav e ca se asteapta si la recunostinta pt “sinceritate”.
fortuna777:
--- Citat din: Geta din Duminică, 26 Iunie 2011, 18:01 ---Foarte multi oameni se ascund dupa minciunile pe care le debiteaza.Unul dintre cele mai rele cazuri de minciuna , il consider pe acela cand pertenera/ul de viata vine acasa si iti spune:" pai sa stii ca te insel dar.....nu vreau sa fac rau relatiei noastre"......... :o .De altfel ma intreb daca este vorba sau nu despre minciuna aici , ce ziceti????? sau despre ceva mult mai grav?
--- Terminare citat ---
pai eu cred ca acum nu mai e vorba de minciuna...faptul ca o vreme a mers cu doua relatii in paralel, atunci a fost minciuna :(...dar acum, ...e laudabil ca a avut curajul sa spuna adevarul :)
micaela:
da, culmea e ca si eu gasesc "laudabil". doare al naibii dar macar nu-ti face praf si increderea in el. si daca a fost un "accident" si nu "regula" si omul vrea sincer sa repare....cred ca i se poate acorda oarece incredere si "inca o sansa".. da' totul in functie de caz si situatie. ca-n teorie e usor a da verdicte...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă