Arhiva > Arhiva

Moralitatea de a minti

<< < (15/44) > >>

julia:

da, dar acolo scrie ca in acelasi timp se desfasoara lucrurile. si cum sa nu-i sucesti gitul sau alte organe sensibile cind auzi asa ceva? mai e o replica care imi stirneste voma: nu pot sa renunt la niciuna, va iubesc la fel de mult... cahhh

fortuna777:
pai nu stim ce vrea omul sa zica...eu am inteles ca s-a saturat sa traiasca in miciuna si ca a venit momentul adevarului...oricat de dur ar fi, mai bine asa

micaela:

--- Citat din: julia din Duminică, 26 Iunie 2011, 20:02 ---da, dar acolo scrie ca in acelasi timp se desfasoara lucrurile. si cum sa nu-i sucesti gitul sau alte organe sensibile cind auzi asa ceva? mai e o replica care imi stirneste voma: nu pot sa renunt la niciuna, va iubesc la fel de mult... cahhh

--- Terminare citat ---
jul, tu stii ca n-as lua partea barbatilor infideli nici daca as fi cu gatul pe butuc si calaul alaturi  :D, dar...nush', depinde de situatie.... intr-o lunga viata de cuplu se poate, odata, sa apara o criza (in contextul middle-age crisis sau al tulburarilor de andropauza ;D) care nu tine neaparat de un caracter mizerabil al unuia dintre parteneri ci pur si simplu de o indragostire involuntara si de un moment de slabiciune.... (stiu un astfel de caz... omul a fost ok o f lunga perioada, dar i s-a intamplat, pur si simplu.) daca el se duce la consoarta si prietena-i de-o viata si-i spune onest si eventual ii cere ajutorul...cred ca merita ajutat si inteles. nu-i deloc usor, doare, se uita greu, dar....
altfel, pentru calcatorii stramb din lipsa de bun simt, respect, neiubire... nicio intelegere  >:(

micaela:

--- Citat din: fortuna777 din Duminică, 26 Iunie 2011, 20:05 ---pai nu stim ce vrea omul sa zica...eu am inteles ca s-a saturat sa traiasca in miciuna si ca a venit momentul adevarului...oricat de dur ar fi, mai bine asa

--- Terminare citat ---
da. si-asa.

julia:

scapari si alunecari inteleg ca pot sa existe. si chiar la ambele sexe. dar de ce sa- i spui, ca asta lasa urme, doare, sapa adinc...
si ajutorul... hmmm, eu una i-as zice ajutat-te singur, lamureste-te ce vrei si cind stii sigur vino si anunta-ma

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă