Arhiva > Arhiva
Jurnalul intim
maria171:
mie mi se pare f bine ce faci miky
numai ca trebuie sa fii perseverent
eu nu prea sunt
Crista:
milkyboy,mea culpa,explicatiile au fost bine-venite.Eu il folosesc cam tot asa,sa castig perspectiva.Si am mai constatat ca ragazul scrisului te ajuta sa selectezi ce merita mentionat,retinut - foarte util.Viata ma indeamna sa mai incep unul ca sa stiu de ce am de luat o anumita hotarare acum,sa imi fie clar.Il arati cuiva?Eu nu as putea si le tot ascund ,desi nimeni nu le cauta
krissunu:
Nu am tinut niciodata un jurnal intim :) Dar pot scrie cu usurinta aproape ,...despre toate momentele placute ,..si ,....neplacute derulate pe parcursul vietii ,...pana in momentul de fata.
mikyboy:
pana acum am reusit sa il constant poate sunt cateva zile care lipsesc din el dar in rest in fiecare dimineata scriu ce am facut in ziua precedenta si imi trec ceea ce este important de mentionat...
de aratat nu am aratat decat o singura data unei foste prietene cand i-am demonstrat un eveniment de care ea se facea ca nu mai stie... si a ramas uimita si in acelasi timp impresionata de acest lucru insa nu am cedat in a o lasa sa citeasca din el doar ce am scris despre acel eveniment si atat...
eu am creat aceste jurnale atata pentru mine cat si pentru atunci cand voi avea copii daca va fi sa fie vreodata sa poata invata din ceea ce am facut eu fie bine fie rau...
iulia17:
n-am incercat niciodata experienta de a tine un jurnal. n-am fost tentata. ma intreb daca cei care au, sunt complet sinceri cu ei insisi sau se autocenzureaza si acolo.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă