Arhiva > Arhiva
Jurnalul intim
pe_jumate:
eu infiintam un jurnal ori de cate ori ma apucam de slabit.. scriam acolo ce anume si cat mancam, pe zile si ore, ca sa ma incurajez singura si sa nu cedez.. dupa prima lipotimie, am aruncat jurnalul de "regim" si am inceput unul de trasabilitate a cheltuielilor.. bun si ala pana la prima invitatie la munte cu colegii de grupa, cand am cumparat totul dintr-o data ca sa fac impresie (ce prostie!) si am dat peste cap trasabilitatea.. asa .. pe urma a venit unul cu iubirile secrete si nemarturisite, era de fapt un sir de intrebari pe care mi le tot puneam retoric si la care nu stiam niciodata sa raspund... si culmea, prima cerere de casatorie din viata mea, a venit in camera de camin din Regie (P11, cam 303), cand, la asolvira facultatii si inainte de a parasi campusul universitar penru totdeauna, o sasoaica care nu mai e demult acum in Romania si care era atunci cea mai buna prietena pe care o aveam, m-a intrebat: vrei sa fii sotul meu? nu radeti, la momentul acela, intrebarea avea un sens precis, si anume era o confirmare a faptului ca aveam o cumunicare exceptionala si ca ne intelegeam extraordinar dar, uf... cum se joaca uneori natura cu noi!
Crista:
La intervale regulate notez ce se intampla in viata copiilor,o fac de ani de zile cand scriam cuvintele personalizate pe care le foloseau cu atata naturalete incat ma intrebam cum mai avem nevoie de reguli ca sa inventam o limba...Acum imi notez prima prietena adusa acasa,primul barbierit - in ordine inversa - si imi dau seama ca suplinesc lipsa fotografiilor clasice,pe hartie...cele pe calculator nu ma satisfac .Nici nu stii cat de bine imi face sa rememorez cum a fost cutare zi din viata noastra.A mea prin a lor,pana mai pot.
mikyboy:
Am avut mai multe tentative de a incepe un jurnal si totul tinea 3 zile cum se spune pana in 2006 cand am cunoscut pe cineva... si de atunci scriu in fiecare zi un rezumat pe scurt al zilei anterioare... acea persoana nu mai este in viata mea dar amintirile au ramas scrise si pozele sunt marturii chiar daca doar virtuale..
Crista:
deci,rasfoiesti jurnalul acela pana la urmatoarea care sa te inspisre? nu e periculos? daca nu va semana nici un pic cu ceea ce iti rememorezi?
mikyboy:
@Crista - nu cred ca ai inteles explicatia mea legata de jurnal si poate ca nu am fost destul de clar in idee... ce vreau sa spun este ca din 2006 am jurnale zilnice pe ani si astfel uitandu-ma pe ele pot sa stiu ce am facut sau simtit intr-o anumita zi sau legat de o anumita intamplare dar mai ales pot sa imi vad evolutia si greselile facute....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă