Arhiva > Arhiva

Jurnalul intim

<< < (12/18) > >>

almi_gabi:
cum spuneam in acest topic cu ceva luni in urma ~ am avut in adolescenta un jurnal ~ in care mi placea sa scriu tot felul de intamplari si ganduri.

acum stau sa ma gandesc ~ oare n-ar fi util sa tin unul ~ ca deh memoria de genul feminin te lasa de la o anumita varsta !!  :D

giovis85:
cred ca jurnalul nostru este aici pe acest forum aici putem comunica ne putem spune parerile supararile bucuriile problemele aici suntem o comunitate daca ne simtim singuri aici e locul nostru aici eu am descoperit ca nu sunt singurul om singur ca mai sunt si altii ca mine,oamenii singuratici inchisi in ei asa ca mine trebuie ajutati doar pe acest site nu mi-e rusine cine sunt,vreau sa va intreb sinuciderea e o varianta pt a scapa de singuratate?

iulia17:
ai spus un lucru foarte frumos, ai dreptate si acest forum poate fi considerat un jurnal pentru noi toti.
singuratatea este la nivel individual, daca suntem impreuna eu cred ca nu mai putem sa ne consideram singuri.
cit despre sinucidere, eu intotdeauna am considerat-o un lucru irational, si nu o solutie reala la problemele noastre.

EUGENIA110:
   Sinuciderea nu e o varianta pentru nimic. Viata ta e singurul lucru care-ti apartine cu adevarat, daca ti-o iei, nu-ti mai da nimeni alta in loc. Pentru a scapa de singuratate exista multe alte metode. Iesi in natura, plimba-te, socializeaza, citeste din marii intelepti ai lumii si invata, iubeste plantele si animalele, bucura-te de fiecare secunda si multumeste ca ai trupul sanatos si mintea intreaga. Daca-ti simti sufletul apasat , gaseste-ti linistea la Dumnezeu, multi au reusit sa-si croiasca astfel calea cea dreapta in lume. Sau poti consulta un psiholog care sa ta ajute sa depasesti momentele de deprimare. Viata e frumoasa cu toate greutatile si necazurile ei. Lasa gindurile negre, ia viata in piept si lupta cu ea. Nu stiu ce mare om a spus ca sinuciderea este o rezolvare definitiva la o problema temporara. Gindeste-te bine la aceste cuvinte si vei realiza ca orice problema isi are rezolvare, pe cind viata nu se mai intoarce.

almi_gabi:

--- Citat din: giovis85 din Vineri, 25 Martie 2011, 21:48 ---
cred ca jurnalul nostru este aici pe acest forum aici putem comunica ne putem spune parerile supararile bucuriile problemele aici suntem o comunitate daca ne simtim aici e locul nostru

--- Terminare citat ---

super ~ ai descris exact esenta acestul forum ~ se vrea un loc unde oamenii singuri pot comunica intre ei si astfel a devenit un jurnal.
este zilnic citit de sute de oameni si are avantajul ca este accesibil oricui vrea sa vina alaturi de noi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă