Arhiva > Arhiva

Jurnalul intim

<< < (8/18) > >>

admin:
O urc acum pe forum

almi_gabi:
Definiţie dex a jurnalului intim:
caiet de însemnări intime zilnice (despre tot ceea ce se întâmplă).

Dacă este intim nu ar trebui citit de nimeni zic eu, nici măcar de părinţi, dar spune tu Gigi - citeşti ce scrie copilul tău (dacă am înţeles eu bine ai copil).

admin:
Nu, n-am spus asta. Am un fiu, pe care il cheama Remus. O sa-l cunoasteti si pe el la Sibiel. Se ocupa in cadrul acestui proiect de marketing si de promovare. Nu am citit jurnalul lui dintr-un singur motiv: n-a avut. Poate curiozitatea si atentia de tata m-ar fi impins sa o fac. Acum sa discutam cinstit: ce intimitati care trebuie ascunse atat de adanc are un copil sau un adolescent de 12 - 16 ani? In schimb ca parinte poti gasi acolo framantari sau probleme care au un caracter patologic si care trebuie sesizate si corectate. De multe ori copiii se feresc sa vorbeasca cu parintii despre problemele lor, acestia deslusesc mai greu ceva din comportamentul inegal al adolescentilor, asa ca surprize pot aparea mai ales ca sunt atatea tentatii si influente negative. Deci nu este vorba de a incalca intimitatea lor. Dar important este sa nu arati ca ai citit si in nici un caz sa nu faci haz de sensibilitatea lui.

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Joi, 18 Martie 2010, 12:16 ---..... Dar important este sa nu arati ca ai citit si in nici un caz sa nu faci haz de sensibilitatea lui.

--- Terminare citat ---

Să-ţi trăiască băiatul, să fie sănătos şi să aibă succes în viaţă.

Aici este problema. Diplomaţia de a aborda problemele fără a da de înţeles că ai citit.  Copilul se poate simţi frustrat.

admin:
Iti multumesc pentru urare si gand! Asta doresc si eu tuturor celor care au copii, sa se bucure de ei, sa-i vada crescand frumos si sa fie mandri de ei!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă