Arhiva > Arhiva

Jurnalul intim

<< < (7/18) > >>

almi_gabi:
Jurnal intim.

Am avut si eu unul in copilarie, dar am renuntat repede. Mi-am schimbat parerea -ceea ce scrii nu mai este intim, trebuie impartasit celorlalti si atunci am inceput sa scriu novele. Nu au fost publicate insa asa mi-am format un stil de a scrie, de a ma exprima,  un filtru pentru cartile pe care le citesc.

;D

admin:
De ce nu incerci sa publici? Se scrie destul de putin in stilul nuvelist si parerea mea, nu foarte fericit. Asa ca este o nisa care poate sa fie potrivita. Nuvelele mi-au placut pt sa sunt usor lecturabile si potrivite stilului meu, mereu pe fuga si intr-o continua agitatie, iar asta nu-mi mai da posibilitatea parcurgerii unor opere de mari dimensiuni. Doar in concediu plec cu valiza de carti pentru ca acolo, inchid orice mijloc de comunicare si nu fac altceva decat citesc si stau la soare.

maria171:
jurnal am avut si eu
mama a dat peste el si a ras de ceea ce am scris acolo
asa incat am inceput sa scriu in franceza
nu conta ca faceam greseli, eu scriam, eu citeam
oricum asta m-a ajutat la invatarea limbii franceze

admin:
Marea "rautate si curiozitate" a parintilor, sa caute si apoi sa comenteze jurnalul copiilor! Pe deoparte este bine ca parintii sa stie tot despre copii lor, dar asta trebuie facut cu discretie si fara sa afecteze intimitatea lor. Altfel exista reversul, retragerea in cochilie, introvertie, frustare, ceea ce nu este bine sa i se intample unui copil in perioada de conturare a caracterului si in zona de maxima sensibilitate.

maria171:
da, asa e
uite o tema buna de dezbatut
influenta parintilor
nu?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă