Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
Magdalena_`:
chiar asa, se anunta mare chef, mai ales ca trebuie sa-i oferim stelianei ce a pierdut dupa revelion, ;)
abia astept sa te revad maine steliana.
steliana:
si eu pe tine, magda!
steliana:
De obicei nu depasesc 200 :D ;D :) asa ca...stai fara nicio grija:))))
[/quote]
annalys!
scot gipsul joi, pentru ca vineri sa pot merge lejer la carnaval - cu tine in masina
crezi ca e mai bine sa nu-l scot :D :P
silviu:
--- Citat din: steliana din Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011, 16:17 --- :D eu stiu un barbat care va veni la carnaval ... nu numai intr-o masina condusa de o femeie, ci si in compania a trei femei ;)
--- Terminare citat ---
asa da companie :)
--- Citat din: annalys ---Oky.Silviu..am retinut:) De obicei nu depasesc 200 asa ca...stai fara nicio grija:))))
--- Terminare citat ---
Oki-doki. in fond si la urma urmei murim o singura data. macar s-o facem in viteza 8)
dian:
--- Citat din: silviu din Duminică, 16 Ianuarie 2011, 14:31 ---
--- Citat din: steliana din Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011, 16:17 --- :D eu stiu un barbat care va veni la carnaval ... nu numai intr-o masina condusa de o femeie, ci si in compania a trei femei ;)
--- Terminare citat ---
asa da companie :)
--- Citat din: annalys ---Oky.Silviu..am retinut:) De obicei nu depasesc 200 asa ca...stai fara nicio grija:))))
--- Terminare citat ---
Oki-doki. in fond si la urma urmei murim o singura data. macar s-o facem in viteza 8)
--- Terminare citat ---
Promit sa nu-l ametim prea rau, sa mai doreasca si data viitoare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă