Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011

<< < (12/36) > >>

carmentoma:
  Eu m-am inscris pe site, dar as dori sa stiu daca voi primi si un mesaj de confirmare, ca nu stiu daca nu m-am inscris prea tarziu! Cu siguranta va fi o distractie pe cinste, asa cum Sibielul ne-a obisnuit!

admin:
Celor care s-au inscris pana in acest moment pe website, celor din YCB mentionati de Marcutza + Steliana si Dadus, le confirm rezervarile. Am sa mai verific maine inainte de plecare inscrierile si am sa le confirm. Imi amintesc ca m-a sunat cineva cat eram pe drum, anuntandu-ma ca vine cu o prietena, dar nu-mi amintesc cine a fost. De aceea solicitam ca in situatia in care sunt inscrisi pe mp, forum sau tf si nu sunt mentionati mai sus, sa ma anunte pt a-i adauga pe lista. Cat sunt plecat, nu am acces la forum si la lista de inscrieri, asa ca pt urmatorii inscrisi confirmarea va veni doar dupa 23 cand revin in tara.

steliana:
Mai Silviu, cum de ti-ar place sa mergi intr-o masina condusa de o femeie, ca rar barbati care sa doreasca sa stea in dreapta si fara comentarii...

:D eu stiu un barbat care va veni la carnaval ... nu numai intr-o masina condusa de o femeie, ci si in compania a trei femei  ;)

adria:
se anunta distractie mare la sibiel

Annalys:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011, 08:31 ---
--- Citat din: Annalys din Vineri, 14 Ianuarie 2011, 21:36 ---Buna Silviu,

daca nu ti se pare riscul prea mare... :D poti sa mergi in masina cu mine...

Dar eu conduc ca sunt mare fan..:))

--- Terminare citat ---
buna sa-ti fie!
multumesc de invitatie :) acum nu pot merge, dar va exista o data viitoare. sper ca nu mergi cu 200 de km/h :-\ oi fi eu mai trist si introvertit dar inca nu vreau sa ma sinucid. la o adica, te anunt :D
--- Citat din: balanta ---Mai Silviu, cum de ti-ar place sa mergi intr-o masina condusa de o femeie, ca rar barbati care sa doreasca sa stea in dreapta si fara comentarii...
--- Terminare citat ---
nu-mi place sa conduc. nici permis nu mai am. adica a expirat :(

--- Terminare citat ---

Oky.Silviu..am retinut:) De obicei nu depasesc 200 :D ;D :) asa ca...stai fara nicio grija:))))

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă