Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011

<< < (36/36)

bety_cluj:
Doresc sa ii felicit neaparat pe organizatori, Gigi si Samiza , ati fost niste gazde la inaltime,ati fost atenti la detalii, ceea ce zic eu ca,pentru toata lumea conteaza,fie ca recunoaste sau nu.
Nu sunt carcotasa,nu intelegeti gresit,dar imi place sa fiu un fin observator cand ma duc intr-un loc si o comunitate nou, ca sa inteleg perfect daca pot sau nu ,sa fac parte din grupul lor.
Am ramas foarte placut surprinsa,cand am constatat ca,de la mic la mare,de la organizatori pana la noii veniti,au rezonat impreuna de parca se cunosteau din antichitati. :)

balanta:
-drumul pana la Sibiel , super
-cazarea la Sibiel, super
-gazdele, super
-mancare, muzica, antren,super
-surprizele, super
-Steliana si Iulian, super
-membrii vechi si noi, super
-io, tot super ;)

TOTUL la SUPERLATIV

admin:
Email primit de la mimoza acum cateva zille:
"Abia acum  m-am asezat la calculator sa  scriu cateva impresii despre sfarsitul de saptamana pe care l-am petrecut impreuna. . Am incercat sa scriu pe forumul national dar, din pacate,  parola pe care mi-o facuse a doua oara Bogdan nu merge acum, si nu pot sa spun de ce!?. Am ajuns cu bine in Bucuresti. Dian m-a adus pana acasa. Impresiile din acest weekend sunt foarte bune. Tu, Samiza,  Dj-ul si ceilati implicati in organizare ati facut totul ca sa ne simtim bine.  Mi-a placut costumatia fiecaruia.  Grozave toate! Si muzica bizantina a fost super!!! Am facut fotografii pe care ti le voi trimite si tie. Atmosfera creata  mi-a mers la suflet si va multumesc inca odata tuturor!  Picanteriile de la Carnaval au animat si mai mult atmosfera. Sa organizati cat mai multe carnavaluri de acest gen in continuare!"

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă