Arhiva > Arhiva

Putem imbatrani, ramanand totusi tineri?

<< < (2/99) > >>

NeliTTT:
Asa da !!! Super tare. Asa sa ne inveti si pe noi astia single sa fim. Bravo!

admin:
Omul ascunde si pastreaza in el calitati extraordinare, depinde doar de el sa le puna in valoare. Toti suntem dotati ca niste masini perfecte: suntem cele mai bune laboratoare, farmacii, calculatoare, oracole, suntem exceptionali telepati. Subconstientul nostru poate sa rezolve aproape orice. Nu avem altceva de facut decat sa ne cunoastem si apoi putem folosi TOTUL. Nimeni din afara nu va putea stii ce este cu noi, ce ne trebuie, de ce avem nevoie, decat dupa intrebari si investigatii amanuntite. Sta in puterea noastra sa intelegem ce vrem si cum putem avea; ce ne face rau si cum il putem evita; care este suferinta si sa gasim leacul. Important este sa ai incredere in tine.

almi_gabi:
Undeva in adancul sufletului ramanem un pic copii si atunci cand parul devine alb (sorry Gigi !  :D) dar uitam sa privim lumea ca atunci cand eram copii cu adevarat. De ce? Pentru ca ne lovim pe parcusul vietii de intamplari, oameni, fapte care ne fac sa luptam cu viata, cu noi. Daca am avea curajul sa lasam la o parte "armura" si sa traim cu entuziasmul si bucuria tineretii - am fii tineri ca la 20 de ani si la 100.

Ce trece de 100 putem fi maturi. ;D

balanta:
...cunosc persoane cu 15 ani mai tinere ca mine, dar cu 15 ani mai batrane psihic decat mine... :)...eu refuz sa imbatranesc...

silviu:
atunci cand incetam sa mai fim copii suntem deja morti. - c. brancusi

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă