Arhiva > Arhiva
Putem imbatrani, ramanand totusi tineri?
silviu:
--- Citat din: micaela din Vineri, 20 Ianuarie 2012, 00:43 ---in doamna din articol chiar merita sa faci infuzie de bacterii, sa se bucure si posteritatea de estetica ei. ;D
--- Terminare citat ---
da chiar! eu as face infuzie de altcevashilea.
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 20 Ianuarie 2012, 09:38 ---Or avea si efecte reversibile? ??? Desuuri roz aaam... Mi-as face si io un decoct, o tinctura, ceva....
--- Terminare citat ---
iti face fratele tau un ceiutz ;D
micaela:
--- Citat din: silviu din Vineri, 20 Ianuarie 2012, 11:19 ---da chiar! eu as face infuzie de altcevashilea.
--- Terminare citat ---
ignoram elegant ideea/dorinta ta :P
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 20 Ianuarie 2012, 09:38 ---Or avea si efecte reversibile? ??? Desuuri roz aaam... Mi-as face si io un decoct, o tinctura, ceva.... Ca sa-mi pun la loc tiglele pe casa....
--- Terminare citat ---
atat de reversibile incat sa regresez in alta viata...ca in actuala nu-mi amintesc sa fi avut vreodata tigle ca duduia. ;D
micaela:
erata: tigle (asa de top) ca ale duduii
Sara:
--- Citat din: manghel din Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 22:59 ---se poate ca si la 70 ani sa avem mintea tanara dar la ce bun daca trupul care necesita reparatii capitale si interventii de nivel superior nu mai ajuta deloc
--- Terminare citat ---
Fiecare varsta isi are farmecul ei daca stii sa-l pretuiesti. Daca nu, regreti ce ai pierdut, in loc sa te bbucuri de ceea ce ai dobandit. Pentru ca odata cu curgerea timpului pierzi si dobandesti in functie de tine, nu de altul!
Navigare
Du-te la versiunea completă