Arhiva > Arhiva

Vizibilitate profil

<< < (14/23) > >>

admin:
Inainte de a genera aceasta vizibilitate a profilului, am sa transmit un newsletter prin care anunt aceasta actiune. Functie de reactiile primite o sa iau o decizie tehnica, in asa fel incat sa nu afectez pe cei care nu doresc vehement sa aiba profilul vizibil. Dar sa asteptam rezultatele, nu se stie care va fi rezultatul.
Oricum consider ca am ajuns intr-un moment in care sa ne si definim fiecare, asta pentru a da incredere celor noi si a-i incuraja ca nick name-urile au personaje reale in spate. Dar asta este o alta poveste pe care urmeaza sa o dezbatem dupa Paste.

admin:
Discutand cu Bogdan, am inteles ca tehnic este posibil ca in momentul in care exista setarea generala de posibilitate de vizibilitate a profilului, fiecare poate sa hotarasca pt el cat este vizibil si cat nu din profilul cu care s-a inregistrat.
Apropo de aceasta discutie pe tema vizibilitatii profilului, a nu se intelege insa ca vreau sa inclin balanta sau sa influentez deciziile voastre. Ultimul care s-a intrebat si ne-a intrebat de ce nu sunt vizibille profilele este un utilizator, dupa cat retin parca radu se numea. Stiti cat a mai activat dupa acea intrebare? O zi. Multi meteoritici intra, se inscriu cu senzatia ca pot vizualiza, prelua si folosi date, nu ma refer neaparat la o malutilizare, sunt convins ca cei mai multi cred ca sunt in fata unui site de matrimoniale mai mascat si mai putin declarat. Cand inteleg ca nu este asa dispar. Ca este bine, ca este rau nu stiu.

almi_gabi:
Probabil ca asa cum exista posibilitatea tehnica de a face vizibil profilul la fel de bine se poate reveni oricand la aceasta optiune asa ca macar o incercare pentru o perioada de timp tot s-ar putea face. Cei care cred ca acesta este un site matrimonial se vor lamuri care este conceptul Singles camp chiar daca vad profilul si abordeaza vreun utilizator.
Daca nu esti interesat de mesajul pe care il primesti ca utilizator nu trebuie sa raspunzi.
Suntem destui de putini care intram in mod repetat pe forum - deja numarul celor care au votat dau o imagine despre numarul celor care utilizeaza frecvent forumul pentru comunicare.

admin:
Perfect de acord!

silviu:

--- Citat din: admin ---Discutand cu Bogdan, am inteles ca tehnic este posibil ca in momentul in care exista setarea generala de posibilitate de vizibilitate a profilului, fiecare poate sa hotarasca pt el cat este vizibil si cat nu din profilul cu care s-a inregistrat.
--- Terminare citat ---
exact! nici nu era nevoie de un sondaj de opinie pe tema asta. cine vrea, isi completeaza profilul si alege sa fie vizibila doar o anumita parte. de exemplu, unii useri pot alege sa li se vada adresa de e-mail, in timp ce altii nu vor fi de acord si vor bifa o casuta in care scrie "vrei ca adresa ta de e-mail sa nu fie publica?"

--- Citat din: almi_gabi ---Cei care cred ca acesta este un site matrimonial se vor lamuri care este conceptul Singles camp chiar daca vad profilul si abordeaza vreun utilizator.
--- Terminare citat ---
extraordinar! si care ar fi problema daca unii intra pe forum si isi gasesc sufletul-pereche? nu ar mai participa la evenimentele organizate de singles camp? :-\ nu ar mai scrie pe forum? din contra, ar fi foarte bucurosi si i-ar multumi lui gigi.
uite, sunt dispus sa facem un test. hai! care ma ceri, sa vedeti cum eu o sa scriu in continuare si voi fi recunoscator proiectului SC ;D
da' nu ma cereti toate deodata >:( pe rand... ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă