Arhiva > Arhiva
Vizibilitate profil
marcutza:
eu vreau o masina ::) poate fi si fara "pampoane" ::)
steliana:
inchiriez pamponul la achitionarea fiecarei masini ... si tot scot do, cunga da orbit!
almi_gabi:
in concluzie - noi cei 75 % la suta care am spus " da"pentru profil - nu contam? ???
admin:
L-am vazut pe saturnianu suparat de lipsa de interes in a se vota. Bogdan nu trebuie sa o iei personal ca nu s-a votat iar lipsa de feed back nu trebuie catalogata ca si dezinteres. Sunt multi care nu stiu cum este mai bine si decat sa influenteze cu votul lor in da sau nu, prefera sa nu voteze. Stiu ca te-ai implicat in a lamuri odata aceasta problema si iti multumesc in numele meu si a celor care au tot intrebat de vizibilitatea profilului.
Decizia mea in aceasta problema va fi urmatoarea:
- nu am sa tin cont ca a votat un numar mic de membrii Singles Camp si am sa decid in consecinta, pt ce s-a votat in majoritate. Cine dorea sa voteze si sa influenteze o putea face. Se pare ca este o problema acest profil, ca si cea a aerului de prea multa intimitate a comunitatii. Se pare ca multi din cei noi sunt descurajati de faptul ca nu realizeaza ca este o comunitate vie sau au senzatia uneia undercover
- daca decizia majoritatii va fi da, profilul va contine doar o parte din datele de inscriere, nu toate - in mod special adresa de Email - asta ar expune nejustificat pe cei care se inscriu in sensul posibilitatii folosirii de catre oricine
Dupa Paste, o sa mai deschidem o campanie de votare pt un subiect poate sensibil dar care trebuie lamurit.
Saturnianul:
Gigi, sa o iau personal este ultimul lucru pe care l-as face. Nu ma lupt cu nimeni aici. Nici macar cu morile de vant :)
Stiu ce spui legat de cei care nu sunt decisi. Este si motivul pentru care am introdus in sondaj si optiunea "ma abtin", tocmai pentru a da posibilitate si celor indecisi sa isi exprime pozitia de neutralitate (recunosc, mi-a scapat la primul sondaj). Ceea ce nu au facut.
Lucru care lasa la latitudinea majoritatii, care este, de fapt, o minoritate, decizia asupra vizibilitatii. Pe mine nu ma deranjeaza, fiind parte din aceasta minoritate si votand pro, si nici nu aveam pretentiile unui barem de 50+1 din numarul total al membrilor. Dar ceva imi spune ca, daca se va decide vizibilitatea profilului, vor aparea proteste din partea celor care acum nu au votat nici macar prin abtinere. Sper sa gresesc si sa nu fie asa.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă