Arhiva > Arhiva

Vizibilitate profil

<< < (15/23) > >>

iulia17:

pai nu asta e problema, ci cei care intra aici doar in acest scop, de… vinatoare. poate nu am inteles eu exact dar scria undeva ca actiunea asta NU are scop matrimonial. daca as sti ca asta se urmareste, eu chiar m-as retrage, nu ma intereseaza acest aspect, nu am cautat niciodata pe site-uri astfel de legaturi, nu o voi face nici acum. mi se pare corect ca lucrurile sa fie clare de la bun inceput in privinta asta ca sa stie fiecare daca ii convine sau nu sa participe la acest proiect.

silviu:
sa stam linistiti! nu ne vaneaza nimeni.

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Marți, 19 Aprilie 2011, 19:21 ---

--- Citat din: almi_gabi ---Cei care cred ca acesta este un site matrimonial se vor lamuri care este conceptul Singles camp chiar daca vad profilul si abordeaza vreun utilizator.
--- Terminare citat ---

extraordinar! si care ar fi problema daca unii intra pe forum si isi gasesc sufletul-pereche? nu ar mai participa la evenimentele organizate de singles camp? :-\ nu ar mai scrie pe forum? din contra, ar fi foarte bucurosi si i-ar multumi lui gigi.
uite, sunt dispus sa facem un test. hai! care ma ceri, sa vedeti cum eu o sa scriu in continuare si voi fi recunoscator proiectului SC ;D
da' nu ma cereti toate deodata >:( pe rand... ;D

--- Terminare citat ---

scuzati pardon, da' ce te'nfoiasi asa cuvioase??

iulia17:
chiar linistita si stau. recunosc ca sunt printre cei care nu au votat in niciun fel la poll-ul propus, nu i-am inteles utilitatea si nu m-a convins ca necesitate. si mi-e complet indiferent daca e vizibil sau nu ceva la profilurile alea pt ca nu am de gind sa completez nimic acolo.

silviu:

--- Citat din: almi_gabi din Marți, 19 Aprilie 2011, 20:12 ---scuzati pardon, da' ce te'nfoiasi asa cuvioase??

--- Terminare citat ---
nu m-am infoiat, draga enoriasa! observ, cu amaraciune, ca nici nu ma ceri, nici nu ma vanezi :'(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă