Arhiva > Arhiva
Vizibilitate profil
Saturnianul:
Dupa doua saptamani au participat doar 27 de membri la acest sondaj. Adica mai putin de un sfert din cei 174 considerati de mine membri activi. Asta in conditiile in care am trimis newsletter la toti membrii forumului in care ii rugam, chiar daca nu sunt membri activi, sa petreaca cateva secunde pentru a da un raspuns. Ceea ce denota un clar dezinteres, cel putin vizavi de acest subiect, si ma indoiesc ca, in cele doua saptamani ramase, se va petrece vreo schimabre majora.
In concluzie, acesta va fi ultimul sondaj privind vizibilitatea profilului, decizia daca acesta sa fie facut vizibil sau nu ramanand, in intregime, la latitudinea adminilor.
PS: Probabil ca la romani, daca nu se dau mici si bere, faina sau malai, exprimarea opiniei prin vot nu prezinta nici un interes.
almi_gabi:
--- Citat din: Saturnianul din Duminică, 17 Aprilie 2011, 11:34 ---Dupa doua saptamani au participat doar 27 de membri la acest sondaj.....
--- Terminare citat ---
asta dupa ce ne-ai certat ca ne ambalam cu nu se voteaza
--- Citat din: Saturnianul din Duminică, 17 Aprilie 2011, 11:34 ---
PS: Probabil ca la romani, daca nu se dau mici si bere, faina sau malai, exprimarea opiniei prin vot nu prezinta nici un interes.
--- Terminare citat ---
apropo eu ce am ca am votat- te rog, premii pentru votanti ;D
Saturnianul:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 18 Aprilie 2011, 07:16 ---asta dupa ce ne-ai certat ca ne ambalam cu nu se voteaza
--- Terminare citat ---
V-am certat ca va ambalati prea devreme, dupa numai 2 zile. Acum puteti sa va ambalati. Da' sa fie un ambalaj frumos :P
almi_gabi:
cu "pampoane " - special pentru tine ;D
steliana:
da, da, da ...
si eu ma gandeam sa mai votez odata! poate pica si mie ceva ...
am zis eu bine cu votul prin delelgare!
se poate?
acusi bag juma, din total! ridicat3 evident!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă