Arhiva > Arhiva

Toleranta

<< < (55/62) > >>

luciamanta:
Toleranta are limitele ei...

luciamanta:
   Ce putem tolera si ce nu putem tolera?  Oare putem tolera nedreptăţile, putem trece cu vederea comportamentul nedrept al unora, putem depăşi umilinţele la care uneori suntem supuşi? Nu putem si nu tolerăm să ni se calce în picioare demnitatea.

julia:

--- Citat din: espresso din Duminică, 28 August 2011, 08:12 ---
Nu e "de lemn" draga Julia  :-*
Am dreptul sa am o parere diferita, nu ? ??? 
Ai oportunitatea de a fi ...toleranta cu oricine si orice, asa dupa cum doresti  ;)
Bafta , dar pe urma sa nu te plangi de anumite experiente negative ...

--- Terminare citat ---

bineinteles ca fiecare are dreptul la propria opinie. dar eu pe a ta nu am inteles-o. am dreptul sa te contrazic, nu? ??
decat sa-mi spui nimic in 4 rinduri, mai bine explica-i ce ai vrut sa spui, ca sa ma prind si eu.
dar e mai usor sa-l critici pe altul, decat sa te uiti inapoi si sa te intrebi: "oare m-am exprimat ambiguu?"

marcutza:

--- Citat din: luciamanta din Duminică, 28 August 2011, 18:56 ---   Ce putem tolera si ce nu putem tolera?  Oare putem tolera nedreptăţile, putem trece cu vederea comportamentul nedrept al unora, putem depăşi umilinţele la care uneori suntem supuşi? Nu putem si nu tolerăm să ni se calce în picioare demnitatea.

--- Terminare citat ---

aici limitele sunt in functie de fiecare individ  ;)

almi_gabi:
 toleranta ne ajuta sa acceptam ceea ce nu putem schimba 
- pai daca acceptam ceea ce nu putem schimba asta inseamna ca suntem toleranti sau indiferenti !!??  avem un grad de toleranta doar pentru ca stim ca nu putem schimba si atunci nu ne mai batem capul ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă