Arhiva > Arhiva
Toleranta
Manfred:
--- Citat din: julia din Marți, 09 August 2011, 20:38 ---Poarta-te cu defectele altora la fel de blind cum te porti cu ale tale. proverb chinez
--- Terminare citat ---
Destept proverb! Mai trebuie doar sa-l aplicam :)
espresso:
Nu poti sa fii .. tolerant cu ceva sau cu cineva care este nociv sau imoral pentru societate sau iti creeaza probleme individuale.
Chestia cu 'toleranta' nu este decit o alta otrava dintr-o propaganda bine gindita si pusa la punct, care ni se serveste zi de zi..
almi_gabi:
si cum mereu exista cineva pe care sa il consideram "nociv sau imoral pentru societate" sau sa ne creeze " probleme individuale" ar insemna sa fie o permanenta lupta cu aceste personaje ..... si cum, cand sau ce ar aplana vreodata ''''''intoleranta noastra ?? ??? ???
julia:
--- Citat din: espresso din Miercuri, 10 August 2011, 00:00 ---Nu poti sa fii .. tolerant cu ceva sau cu cineva care este nociv sau imoral pentru societate sau iti creeaza probleme individuale.
Chestia cu 'toleranta' nu este decit o alta otrava dintr-o propaganda bine gindita si pusa la punct, care ni se serveste zi de zi..
--- Terminare citat ---
asta da limba de lemn!!
off si ce dor mi-era ...
espresso:
--- Citat din: julia din Vineri, 12 August 2011, 18:07 ---asta da limba de lemn!!
off si ce dor mi-era ...
--- Terminare citat ---
Nu e "de lemn" draga Julia :-*
Am dreptul sa am o parere diferita, nu ? ???
Ai oportunitatea de a fi ...toleranta cu oricine si orice, asa dupa cum doresti ;)
Bafta , dar pe urma sa nu te plangi de anumite experiente negative ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă