Arhiva > Arhiva

Toleranta

<< < (41/62) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: janeta din Marți, 07 Iunie 2011, 17:53 ---in ceea ce ma priveste eu sunt mai toleranta decat imi permite scala doar cu doua categorii de oameni : copiii si persoanele pe care iubesc .

--- Terminare citat ---

pai asta e mai usor - ideea e cum sa faci sa "cresti" scala catre ceilalti

marcutza:
de ce ar trebui sa crestem scala catre toti ? :-\

optimus sum:

--- Citat din: marcutza din Miercuri, 08 Iunie 2011, 10:12 ---de ce ar trebui sa crestem scala catre toti ? :-\

--- Terminare citat ---
pentru ca dincolo de orice suntem oameni ... :o

balanta:
cand eram mai tanara eram mai toleranta dar mai vehementa imi a sustine principiile si ideile despre viata...acum ma tem si sa stiti ca nu-mi convine, ca am devenit mai putin toleranta si mult mai putin vehementa...adica pur si simplu daca nu imi convine ceva ..renunt pur si simplu...plec...din locul respectiv...din momentul respectiv...de langa persoana respectiva...nu mai am puterea de a fi toleranta...sau nu mai am rabdare...sau am obosit...dezamagirile au fost atat de multe (probabil pe masura pretentiilor mele)...incat si toleranta e direct sau invers proportionala cu ele...aproape ca imi vine sa traiesc singura ca sa nu fiu nevoita sa tolerez...nu stiu daca pot transmite exact ce simt...uneori cuvintele exprima altceva sau simtirile noastre sunt denaturate de ele ( de cuvinte)

optimus sum:
incearca sa fii zen ... ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă