Arhiva > Arhiva

Toleranta

<< < (40/62) > >>

fortuna777:
nu sunt de acord cu multe din zicerile lui osho...nu stiu, probabil el a gandit bine ce a gandit, dar cred ca sunt multe chestii care se bat cap in cap...cred ca cei care i-au transcris discursurile, pt ca se stie ca el a fost doar orator, nu au facut-o chiar atat de fidel... cred ca a fost un fel de telefonul fara fir...la un capat zici un cuvant si la celalalt ajunge altul :)

micaela:
e posibil...m-am gandit si eu ...

almi_gabi:
fiecare avem o scala a tolerantei, a acceptarii celorlati - si aceasta scala difera de la unul la celalat functie de personalitatea fiecaruia ... sau functie de ce avem de castigat?
toleram mai mult unor persoane din viata noastra - colegi, vecini, cunoscuti - daca consideram ca ei se incadreaza in scala noastra de toleranta?

marcutza:

--- Citat din: almi_gabi din Marți, 07 Iunie 2011, 11:23 ---fiecare avem o scala a tolerantei, a acceptarii celorlati - si aceasta scala difera de la unul la celalat functie de personalitatea fiecaruia ... sau functie de ce avem de castigat?
--- Terminare citat ---

cred ca ne incadram in ambele variante.

--- Citat din: almi_gabi din Marți, 07 Iunie 2011, 11:23 ---toleram mai mult unor persoane din viata noastra - colegi, vecini, cunoscuti - daca consideram ca ei se incadreaza in scala noastra de toleranta?
--- Terminare citat ---

da.

janeta:

--- Citat ---toleram mai mult unor persoane din viata noastra - colegi, vecini, cunoscuti - daca consideram ca ei se incadreaza in scala noastra de toleranta?

--- Terminare citat ---
in ceea ce ma priveste eu sunt mai toleranta decat imi permite scala doar cu doua categorii de oameni : copiii si persoanele pe care iubesc .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă