Arhiva > Arhiva

Sugestii

<< < (16/24) > >>

julia:
Eu cred ca mai este si alta explicatie: cind vorbesti de cei vechi care nu mai sunt atit de mult prezenti cum erau atunci la inceput, trebuie sa iei in calcul si varianta ca unii dintre ei au spus ce aveau de spus, si-au facut perioada de "stagiatura" pe forum si acum s-au retras sau au alte preocupari, fara sa fie incomodati de ceva sau cineva anume.

Forumul asta poate ca ne serveste interesele pe perioade determinate, uneori nu te poti dezlipi de el (si asta se vede la multi care sunt nou-intrati si ne-vorbiti), alteori nu-l deschizi cu zilele. Daca ma uit inapoi la mine cind am inceput sa scriu vad ca aveam interventii zilnice in toate topicurile, imi luasem misiunea si angajamentul ferm sa nu-l las sa lincezeasca.

Cel mai important este sa fie o colaborare frumoasa si reciproc avantajoasa: si noi sa ne folosim de mica noastra comunitate care e forumul, si forumul sa beneficieze de pe urma noastra.

gena:
hello!
o intrebare si o sugestie totodata:
care este timpul de gratie dupa postarea unei replici in care se mai pot face modificari in cadrul ei?

as sugera sa fie setat un interval de timp ceva mai mare - pana la 24 de ore, chiar mai mult -
pentru ca sunt situatii in care chiar trebuie modificat ceva - de la greseli, pana la omisiuni sau corectii.
asta ar duce la eliminarea din start a revenirii cu o alta replica, doar ca adaugire la cea precedenta.

eu, acum, de ex, nestiind formatul, am scris cu diacritice.
nu stiam ca apar niste gandacei in loc de virgule si caciulite..  :-[
so, imediat ce am primit un mp prin care eram atentionata asupra acestui fapt - multumesc inca o data! -
am incercat sa remediez problema pe unde scrisesem; am mai apucat doar la un topic.

Caroline:
Tot eu...  ;D
Nu se poate modifica, sterge, inlocui nimic, nici ordinea replicilor nu se poate schimba... ce e scris, in frunte-i pus! :) Mi s-a explicat ca asta e un forum de discutii, nu un chat.  ::)
Uite link-ul la tutoriale, pe care l-am primit si eu de la almi_gabi, cand m-am inscris:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,19.0.html

Sara:
Eu din proprie experienta pot spune ca pe acest forum se pot modifica mesajele. Nu cunosc intervalul, dar banuiesc ca daca faci modificari la putin timp dupa postarea mesajului, modificarea este efectuata. Eu am facut modificari imediat sau la interval de cateva minute dupa postarea mesajului initial.

Nu stiu insa daca mai poti face modificari daca dupa tine exista un alt mesaj postat.

Sara:
Vad ca daca postez doua mesaje unul dupa altul, inca am posibilitatea de a le modifica pe amandoua.

Insa posibilitatea de a mentine optiunea de modificare activa cel putin 24 de ore nu cred ca ar fi indicata. In acest interval de 24 de ore postul respectiv poste fi citat si/sau dezbatut pagini intregi (pe un forum foarte activ) iar dupa 24 de ore daca autorul postului vne si stege o parte din mesaj, cineva care intra pe acel topic peste o saptamana sau 3 luni nu gaseste coerente discutiile dupa modificarea postului.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă