Arhiva > Arhiva
Sugestii
admin:
Un singura ar fi problema. Template-ul homepage-ului si asa este lungiit datorita multelor forumuri deschise (sau subforumuri cum le mai spune lumea). Splitarea forumului cu cluburile, mai lungeste inca un pic totul. In 6 se inchide votarea unuia dintre topice. Hai sa asteptam pana atunci.
julia:
OK. Propunerea de mai sus venea din faptul ca sunt multi din Bucuresti si la inceput le e mai usor sa gaseasca locul in care vad actiunile care ii intereseaza. Eu una am primit intrebari si pe MP despre cum sa se descurce aici si asa mi-a venit ideea diferentierii topicelor.
Vad ca se mareste nr. de participanti la forum si la proiect - ceea ce e un lucru foarte bun - dar ma gindesc ca pt cei care ajung intimplator pe aceasta pagina, dirijati de motoarele de cautare, ar fi util daca s-ar scrie undeva, la rubrica de sus cu Noutati sau undeva unde e mai vizibil, un mesaj scurt si concis despre target-ul acestui forum. Ceva gen: Daca esti single, vino aici!
marcutza:
marcutza:
cred ca anumite topice merg unite si redenumite in consecinta.
julia:
ai dreptate. chiar saptamina trecuta l-am auzit pe bogdan spunind acelasi lucru, si in felul acesta se obtine si ce spunea gigi, scurtarea fatetei initiale.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă