Arhiva > Arhiva

Sugestii

<< < (9/24) > >>

julia:

Propun mutarea topicelor Eu merg si Seara muzicala in rubrica Cluburile SinglesCamp alaturi de topicul Club SC Bucuresti pt a usura navigarea pe forum in cautare de iesiri intilniri si evenimente.

cine este pentru, impotriva, abtineri cineva?? multumesc, in unanimitate se aproba propunerea exprimata mai sus. aplauze.

admin:
La incetarea aplauzelor am purces la mutarile solicitate....
Buna observatie, dupa ce atentionasem sa nu se posteze pe Transfagarasan altceva decat probleme legate de acest subiect, am realizat ca "Eu merg la... " este putin peste mana si poate greu de identificat de cei noi. Locul nepotrivit cu siguranta. Seara muzicala, vad ca are multa popularitate, deci s-o avansam....

julia:

ok, de data asta vreau urale

propun scindarea rubricii Cluburile SinglesCamp in doua subrubrici: 1.Club SinglesCamp - Bucuresti in care sa fie cele trei topicuri cu bucuresti, si 2.Cluburi SinglesCamp -in tara in care sa fie restul cluburilor din teritoriu

ma gindesc ca suntem destul de multi cei din bucuresti si ne-ar fi mai usor sa ajungem direct la rubricile care ne intereseaza.

multumesc daca sunteti de acord. daca nu sunteti, tot multumesc, dar mai cu juma de gura asa...

Ayouni:

--- Citat din: julia din Vineri, 01 Iulie 2011, 16:21 ---ok, de data asta vreau urale

propun scindarea rubricii Cluburile SinglesCamp in doua subrubrici: 1.Club SinglesCamp - Bucuresti in care sa fie cele trei topicuri cu bucuresti, si 2.Cluburi SinglesCamp -in tara in care sa fie restul cluburilor din teritoriu

ma gindesc ca suntem destul de multi cei din bucuresti si ne-ar fi mai usor sa ajungem direct la rubricile care ne intereseaza.

multumesc daca sunteti de acord. daca nu sunteti, tot multumesc, dar mai cu juma de gura asa...

--- Terminare citat ---

lasa-ne sa "cujetam" mai intai si apoi vom mai vedea!  :) daca folosul este mai mare decat ponosul si daca intr-adevar se castiga ceva...

julia:

ponosul eu chiar nu-l vad, iar folosul va fi ca se simplifica modul in care gasim ce ne intereseaza. asa poate nu mai vedem postari despre club la excursii si nici cum a fost la spectacol in anunturi si comunicari. ca daca sunt imprastiate peste tot e greu de urmarit si pastrat continuitatea discutiei.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă