Arhiva > Arhiva

Sugestii

<< < (7/24) > >>

almi_gabi:
am observat ca exista 2 topicuri cu aceasi tema chat

unul in arhiva - deschis de admin la 5 martie 2010  - http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,86.0.html

si altul in sectiunea Dezbatere - deschis de iulia la 7 iunie 2011 - http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,689.0.html

propun comasarea celor 2 topice

julia:

Am observat o rubrica noua: calendar. Mi se pare o idee foarte buna, felicitari cui a initiat-o, dar…
1.cine gestioneaza aceasta rubrica?
2.mi se pare util ca acolo sa fie trecute si intilnirile noastre de la club/parc/unde mai mergem, atunci ar fi cu adevarat utila o astfel de rubrica si se justifica aparitia ei. ar putea vedea imediat oricine doreste cind si unde mergem si s-ar putea alatura grupului.
3.faptul ca acum aici sunt trecute data nasterii si virsta unor useri mie imi ridica niste intrebari: de ce apare vizibila virsta daca nu s-a optat pt vizibilitatea profilului? sau s-a optat si nu stiu eu? nu, vad ca nu sunt vizibile. pai atunci nu e corect.
sau optati total pt vizibilitatea profilului, cine nu vrea, isi sterge datele personale, cine nu, nu.
partea cu vizibilitatea mi se pare utila si din alt punct de vedere: mi-a explicat bogdan ca asa ai acces la toate postarile unui user si atunci poti vedea sau cauta mai usor un anume mesaj.

julia:

Propun mutarea topicului cu pozele noastre in prima rubrica de sus (acum e in rubrica cu muzica, imagini etc). In felul acesta cei nou veniti pot lua contact cu restul. Apropo de restul, de ce asa putine poze? Ori ati uitat de rubrica – dovada ca nu e prea vizibila sau vizitata – ori nu aveti incredere. Nu vad ceva rau in afisarea deschisa a afilierii la forumul sau actiunea aceasta.

julia:

In josul fiecarei pagini, in dreapta exista rubrica "Schimba forum" care permite navigarea pe topice.
Se poate modifica scrisul la rubricile mai generale gen Jocuri, Comunicari etc, sa apara mai ingrosat sau cu litere de tipar pt a se diferentia mai usor de topicele din fiecare categorie?

optimus sum:
eu am facut ce am am avut timp. evenimentele si iesirile sunt trecute ..mai trebuie multe...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă