Arhiva > Arhiva
Sugestii
iulia17:
aaa, ok, m-am linistit, ma indoiesc ca-l voi primi vreodata. experientele anterioare mi-au aratt altceva.
Saturnianul:
Iulia, raspunsul la intrebarea tehnica este "da". Ma bucur ca ti-am inselat asteptarile chiar daca atitudinea ta a fost rautacioasa. Tocmai ce am zis ca nu voi mai urmari acest topic pana nu va fi debarasat de discutiile ce nu-si au locul aici. Timpul presupune si alte activitati care nu-mi permite sa raspund in secunda 2 dupa ce cineva a pus o intrebare. Cu atat mai putin sa caut prin noianul de off-topic o sugestie sau o intrebare.
iulia17:
Daca as fi vrut sa fiu rautacioasa ai fi simtit, crede-ma. Nu-mi sta in fire. Eram doar neincrezatoare pt ca experienta mea de pina acum a aratat ca nu urmeaza si un raspuns dupa o sugestie. Nu e nevoie ca raspunsul sa fie neaparat da la solicitarile mele, dar mi se pare de bun-simt sa fie macar un raspuns. Mai ales ca un reply cu “nu, nu se poate” sau “nu sunt de acord” ia 30 secunde.
almi_gabi:
Acel topic pentru "utilizatori" poate ar trebui sa fie accesibil doar pentru cei care au o oarecare activitate pe forum ~ asta deoarece din partea unora ar presupune doar crearea unui cont si automat acces la acea sectiune.
Saturnianul:
--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 14 Mai 2011, 11:09 ---
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 14 Mai 2011, 11:04 ---Acel topic pentru "utilizatori" poate ar trebui sa fie accesibil doar pentru cei care au o oarecare activitate pe forum ~ asta deoarece din partea unora ar presupune doar crearea unui cont si automat acces la acea sectiune.
--- Terminare citat ---
de acord cu Gabita. are dreptate, dar nu stiu daca se poate dpdv tehnic sa se realizeze... pe de alta parte, vizitatorii , nu vad forumul ascuns, deci nu stiu ca exista. oricum ar fi tot ne trebuie un forum intern unde ne tragem de par ...
--- Terminare citat ---
E posibil sa se poata. Am impresia ca trebuiesc create grupuri de utilizatori si se desemneaza la ce are acces un grup anume. Dar nu promit ca e asa, tre' sa studiez problema.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă