Arhiva > Arhiva
Sugestii
steliana:
mi se pare cea mai eleganta si practica propunere ...
astfel avem si amintirea fiecarei actiuni
marcutza:
@gabitza, de acord cu cele reamintite !
iulia17:
Cred ca e bine ce propuneti, dar o singura observatie: vor fi unele propuneri care nu se concretizeaza, si atunci topicul acela ramine gol? Si apoi sa-l deranjam pe admin pt orice noua propunere de iesire, ca ar putea fi zeci/saptamina?
Eu am scris despre concerte, teatre, festivaluri, doar cu titlu de informare, poate vor vrea si altii sa vina.
Ma gindesc ca Eu merg poate ramine ca o “colectie” de evenimente, fara alte comment-uri, iar alt topic, care spuneti voi, ar putea contine rubrici mai detaliate.
ce ziceti?
almi_gabi:
--- Citat din: iulia17 din Duminică, 08 Mai 2011, 18:48 ---
Cred ca e bine ce propuneti, dar o singura observatie: vor fi unele propuneri care nu se concretizeaza, si atunci topicul acela ramine gol? Si apoi sa-l deranjam pe admin pt orice noua propunere de iesire, ca ar putea fi zeci/saptamina?
Eu am scris despre concerte, teatre, festivaluri, doar cu titlu de informare, poate vor vrea si altii sa vina.
Ma gindesc ca Eu merg poate ramine ca o “colectie” de evenimente, fara alte comment-uri, iar alt topic, care spuneti voi, ar putea contine rubrici mai detaliate.
ce ziceti?
--- Terminare citat ---
Iulia, stii foarte bine cat este de usor sa sectionezi un subiect si sa faci un alt topic care sa poarte denumirea intalniri respective
Iar un alt topic , cum spui tu, va fi si ala la un momet dat o varza ~ indiferent de numele lui
iulia17:
nu, nu la asta m-am referit, dar vb alta data ca trebuie sa plec.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă