Arhiva > Arhiva

Sugestii

<< < (3/24) > >>

marcutza:
avand in vedere ca,

- tot mai mult se organizeaza intalniri pe Singles Camp Ploiesti pt cei din Bucuresti de pe toate Cluburile- ABC, Young, Art,

propun, daca nu este inoportun pt SC, revenirea la Singles Camp Bucuresti.

marcutza:
Dupa cum putem observa numarul participantilor la discutii/ intalniri in Bucuresti este tot mai mare.

SinglesCamp Bucuresti poate deveni o tema principala care sa dezvolte subteme in functie de actiunile, intalnirile celor din Bucuresti indiferent de apartenenta lor pe Cluburile Bucurestene.
Topicul "Eu merg la...." poate face parte ca subtema din SCB.

propun aceasta modificare pt o mai buna vizualizare a tuturor intalmplarilor SC legate de Bucuresti.

multumesc.

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Sâmbătă, 07 Mai 2011, 10:04 ---Dupa cum putem observa numarul participantilor la discutii/ intalniri in Bucuresti este tot mai mare.

SinglesCamp Bucuresti poate deveni o tema principala care sa dezvolte subteme in functie de actiunile, intalnirile celor din Bucuresti indiferent de apartenenta lor pe Cluburile Bucurestene.
Topicul "Eu merg la...." poate face parte ca subtema din SCB.

propun aceasta modificare pt o mai buna vizualizare a tuturor intalmplarilor SC legate de Bucuresti.

multumesc.

--- Terminare citat ---

marci, ai dreptate
ar fi mult mai usor daca fiecare intalnire ar avea un topic separat unde sa putem discuta si stabili detaliile intalnirii
acum stau si alerg de-a lungul topicului Singles Camp Bucuresti sau "Eu merg la...."  si sa caut pe unde sunt postarile actiunii la care vreau sa particip
actiunile sunt diverse si deja mesajele se suprapun unele peste altele

iulia17:

IMPORTANT

Va propun ca pe topicul "Eu merg la..." sa postam doar evenimentele la care mergem sau propunerile pe care le facem, cit mai concis si la obiect, urmind ca dialogul cu multumiri, descrierea locului unde am fost, cum am petrecut, ce experiente am avut etc sa le facem in alt topic, la Multumesc de ex, sau unde sugerati voi.
In acest fel topicul ramine simplu si mult mai usor de deslusit/urmarit de catre cei interesati.
Daca sunteti de acord eu va multumesc frumos pentru intelegere si va astept propunerile de iesire/aerisire impreuna.

almi_gabi:

--- Citat din: iulia17 din Duminică, 08 Mai 2011, 17:08 ---
IMPORTANT

Va propun ca pe topicul "Eu merg la..." sa postam doar evenimentele la care mergem sau propunerile pe care le facem, cit mai concis si la obiect, urmind ca dialogul cu multumiri, descrierea locului unde am fost, cum am petrecut, ce experiente am avut etc sa le facem in alt topic, la Multumesc de ex, sau unde sugerati voi.
In acest fel topicul ramine simplu si mult mai usor de deslusit/urmarit de catre cei interesati.
Daca sunteti de acord eu va multumesc frumos pentru intelegere si va astept propunerile de iesire/aerisire impreuna.

--- Terminare citat ---

iar cei noi veniti  care vor citi despre descriere, impresii si alte detalii nu vor stii de la ce intalnire sunt mesajele si ceea ce spunem
mi se pare o harababura grozava
am mai spus si zillele trecute si revin - fiecare intalnire ar trebui sa aiba topicul ei care sa contina pregatirea actiunii si stabilirea participantilor si apoi impresiile si experientele ~ toate la un loc ~ daca intradevar vrem sa existe unitate si coerenta in ceea ce se scrie

deja primesc semnale de la membri SC care sunt mai putin activi pe forum ~pentru ca timpul nu le permite ~ ca gasesc tot mai dificil sa urmareasca actiunile noastre

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă