Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Delta Dunarii 10 - 14 septembrie 2010

<< < (3/30) > >>

EUGENIA110:
   Eu am locuit in Tulcea un an si o luna, imediat dupa absolvire, pina am reusit sa ma transfer la Timisoara.Trebuie sa va spun ca m-au chinuit tintarii in toata aceasta perioada, fara sa tina cont de anotimp; ;D se pare ca iarna puteau sa se acomodeze bine in apartament. Patutul fiicei mele (atunci aveam doar una) era in permanenta acoperit cu un fel de baldachin de tifon prin care tot mai reuseau sa intre uneori. Ei, dar asta a fost de mult, in 75-76, cind cu greu procuram de la vaporeni niste sprayuri insecticide, acum exista tot felul de produse contra tintarilor, le puteti gasi usor pe piata. Merita sa vedeti Delta!

admin:
Emma iti raspund in ceea ce priveste transportul. Ca intotdeauna, cativa mergem cu masinile pana la destinatie, asa ca din Sibiu cel putin poti veni cu mine, la fel cum procedam si cu Bulgaria. Punctul final este Tulcea, de unde gazda noastra de la Mila35 are sa ne preia si trece Dunarea, pana la complex. Am saptamana aceasta un grup care a fost si in Delta la locatia in care o sa ajungem si noi in septembrie si mi-au confirmat conditiile excelente si faptul ca nu erau tantari decat in cota in care sunt peste tot in tara. Ceea si pt mine care am grupa 0, este foarte important.

admin:
La emisiunea despre pescuit a lui Tibanu, a aparut informatia cu privire la acvariul deschis la Tulcea. Am cautat si ceea ce am citit m-a convins sa-l introducem in programul taberei de Delta. Un link:
http://www.fotodelta.ro/de-vazut/acvariul-tulcea-muzeul-delta-dunarii

Saturnianul:
Da, da, sigur. Abia astept sa vad coloritul pestilor :)

cameliagabriela:
Saturnian, sa inteleg k mergi si tu in delta?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă