Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Delta Dunarii 10 - 14 septembrie 2010
almi_gabi:
--- Citat din: admin din Miercuri, 28 Iulie 2010, 14:05 ---.....dupa ce am vizitat Dunarea la Viena si Budapesta, acum o sa o vedem impreuna si aproape de varsarea in mare...
--- Terminare citat ---
super, cum de nu ma gandisem!
Prindem apa de la Viena acum la varsare? :D ;D
almi_gabi:
--- Citat din: Saturnianul din Miercuri, 28 Iulie 2010, 14:20 ---Gigi, aş vrea să vin şi eu în Deltă, nu am fost niciodată. Dar nu pot toată perioada. Ori vin de pe 10 şi plec pe 13, ori de pe 11 şi plec pe 14 odată cu voi. Să-mi zici dacă se poate aşa. Şi dacă da, consideră-mă înscris.
--- Terminare citat ---
bogdan merge muntele cu delta! :D
iti sta bine cocotat acolo in noul avatar. ;)
Saturnianul:
Merge, merge! :) Dar tu ce te faci? Că te-au mîncat ţînţarii de munte, acum or să te pape şi ăia de Deltă. Io n-am treabă cu ei. Şi nici ei cu mine ;D
Îmi stă bine cocoţat? Ridică-mă la ceeeer... Ştii melodia? :)
admin:
Autan, dusmanul tantarilor. Oricum septembrie nu mai este o luna cu asa multe ganganii...
emanuellen:
Va pup,eu sint din Cluj,as dori sa stiu cum se organizeaza drumul pina acolo.Am fost in Delta la Crisani,in "79,"80.E minunat dar au fost mari probleme cu tintarii.In anii in care sint inundatii mari se inmultesc foarte tare.Cine merge trebuie sa se pregateasca serios cu sprayuri,creme etc.O zi frumoasa
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă