Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Delta Dunarii 10 - 14 septembrie 2010
Saturnianul:
--- Citat din: cameliagabriela din Luni, 23 August 2010, 15:00 ---Saturnian, sa inteleg k mergi si tu in delta?
--- Terminare citat ---
Da Camelia, merg. Vii si tu?
cameliagabriela:
da, Saturniene, vin si eu, dar toata perioada
daca ai putea sa ma iei si pe mine cu masina ta... fie la dus, fie la intoarcere...am inteles k nu poti sta toata perioada
multumesc anticipat
calina:
eu sunt noua pe aici. as merge si eu dar nu va cunosc inca, probabil voi ati mai fost impreuna. imi poate spune organizatorul daca exista in grup si persoane care pleaca din Bucuresti si pe care le-as putea contacta?Cate persoane sunt pana acum?
Multumesc
Saturnianul:
@calina, in primul rind bine ai venit printre noi. Faptul ca nu ne cunosti inca zic eu ca nu constituie o piedica. Da, unii dintre noi am mai fost impreuna dar a existat si pentru noi acel moment in care ne-am cunoscut pentru prima oara :) Eu, de exemplu, cind am mers in prima tabara la Sibiel nu cunosteam persoana cu a carei masina am fost si nici pe cei care mai mergeau.
Legat de Delta, asa cum ai vazut daca ai citit mai in urma, din Bucuresti merg eu cu masina personala iar cu mine mai merge @cameliagabriela. Ma poti contacta pe mesaje personale pentru intrebari si detalii.
O seara frumoasa sa ai.
admin:
Buna Calina si bine ai venit in Singles Camp! Si ma bucur ca esti atat de deschisa la iesire inca de la inceput. Referitor la ce mai intrebat: grupul este de 16 persoane, din care 12 "vechi" si 4 "noi". Din Bucuresti pleaca mai multe persoane, iti pot da pe mp un contact sa discutati asupra plecarii de acolo. Oricum toti au fost noi la inceput, asa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme. Vei fi repede "adoptata" si sunt convins ca o sa te simti bine cu noi. Daca doresti sa participi scrie-mi pe office@singlescamp.ro sau pe mesaj personal, cu numarul tau de mobil, pt a putea detalia. Tf meu este public, 0745 106501.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă