Autor Subiect: Nostalgie  (Citit de 64830 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Nostalgie
« Răspuns #75 : Marți, 28 Iunie 2011, 23:17 »
cu lingurita!
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #76 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 08:13 »
ce simplu e sa asterni durerea asa in cuvinte, dar sa treci la fapte e mai greu,sa te rupi de trecut si sa traiesti in prezent asa cum e el cu bune si rele,  eu una nu reusesc asa usor sa ies din vechea indragosteala, mai ales ca nici nu mi s-au mai oferit sanse sa ma indragostesc de altcineva. :(
sansele nu trebuie sa ti se ofere...cauta-le tu si cauta-le cu adevarat , nu doar formal... fiti mai dinamice , ce sunteti asa lesinate... ;D ;D ;D ;D
fiti agresive doamnelor, fiti vesele , optimiste , surazatoare, insinuante, etc... nimeni nu se apropie de un suparat si imbufnat, ba dimpotriva fug ca de dracu de tristetile voastre... :P :P :P :P

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #77 : Vineri, 01 Iulie 2011, 22:09 »
  M-aş sui pe un moţ de pământ şi aş urla de dor lor ... Dor de bunici... Doare dorul. Doare tare.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #78 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 02:11 »
luci, gandeste-te la o amintire placuta cu ei  si atunci dorul se transforma in nostalgie, ca o joaca

julia

• Vizitator
« Răspuns #79 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 08:39 »

"Dorul este un sentiment greu de definit. El nu e numai gândirea cu plăcere la fiinţa iubită, dar depărtată; nu e numai simţirea unei necesităţi de a fi cu ea; nu e nici numai transfigurarea chipului ei, datorită distanţei şi trebuinţei de ea. Ci în dor e prezentă într-un fel propriu şi într-un grad foarte intens o duioşie, un sentiment indescriptibil, în care inima se topeşte de dragul fiinţei iubite."

parintele Dumitru Staniloaie

http://www.orthograffiti.ro/141/ce-este-dorul/

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #80 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 09:04 »
Multumeesc, Iulia pentru postarea ta. ;)

Offline Raphaela

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
« Răspuns #81 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 14:01 »
...si mie imi e dor...de anii in care am fost fericita... :-[
S� nu legi niciodat� prietenie cu omul pe care nu-l po�i respecta.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #82 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 14:03 »
io zic sa scrutezi zarea dupa cei in care vei mai fi fericita. :-* si daca stai bine sa te gandesti, si acum esti. ia gandeste-te. :)

Offline Raphaela

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
« Răspuns #83 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 14:10 »
...nu sunt nefericita...dar imi lipseste totusi viata de familie..imi e dor de ea... >:(
S� nu legi niciodat� prietenie cu omul pe care nu-l po�i respecta.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #84 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 14:28 »
da, si mie mi-a lipsit, o vreme, familia "rotunda" si uneori m-am intrebat daca am facut bine ca am hotarat cum am hotarat (memoria are tendinta de a tezauriza si a readuce in prezent doar momentele frumoase).. te inteleg. ...dar avem restul familiei langa noi.
.

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #85 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 17:13 »
nu am stiut niciodata daca sunt sau nu sunt o familista cu adevarat...avand un spirit independent dezvoltat unii ar spune ca nu sunt o "familista"; daca ar fi sa ma gandesc cat sunt dispusa sa muncesc si sa fac pt cei din jurul meu cica as fi "familista"....unii m-ar vrea pt partea a doua si numai pentru ea , unii pentru prima parte si doar pt ea fara alte complicatii
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #86 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 17:24 »
eu sunt o familista dar nu "cu orice pret". cred ca liantul unui cuplu nu poate fi numai dorinta de a avea aceasta familie, ci trebuie sa fie afectiunea reala, camaraderia, bucuria de a fi impreuna....altfel, poate e mai bine asa, single.

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #87 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 17:28 »
micaela, cineva imi spunea ( un barbat  ;D)...ca femeia buna, femeia ce-si doreste o fdamilie, e cea care pune mai presus familia decat ea, placerea lui e placerea ei si daca vrea sa-l tina langa ea sa simta ce simte el si chiar sa stie cand sa taca si sa inchida ochii!....nu am aflat daca placerile ei sunt si placerile lui si daca ar inchide si el ochii din cand in cand!
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

julia

• Vizitator
« Răspuns #88 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 20:32 »

mi-e dor de mine cind nu mi-e dor

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #89 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 21:19 »
micaela, cineva imi spunea ( un barbat  ;D)...ca femeia buna, femeia ce-si doreste o fdamilie, e cea care pune mai presus familia decat ea, placerea lui e placerea ei si daca vrea sa-l tina langa ea sa simta ce simte el si chiar sa stie cand sa taca si sa inchida ochii!....nu am aflat daca placerile ei sunt si placerile lui si daca ar inchide si el ochii din cand in cand!

of, biata femeie buna! :(...oare la ea cand se mai gandeste ???...sumbra existenta...sa traiesti doar pentru altii :(