Arhiva > Arhiva

Nostalgie

<< < (26/37) > >>

luciamanta:
  :) Magnific Mari_a! Stim atat de multe lucruri utile si frumoase, ne documentam pe zi ce trece, aflam cum sa ne cunoastem pe noi insine in raport cu ceilalti si cum sa trăim zi de zi... Aflăm cum stau lucrurile cu noi...  Nuanţate si profunde versuri... Si totusi gandul mă duce la atâţia oameni pentru care viaţa s-a transformat într-un ocean de suferinţă. Mai ştiu ei să trăiască? Nu ştiu de ce, dar ori de câte ori văd oameni sufeinzi în jurul meu mă racordez la versurile iubitului nostru poet Mihai Eminescu: "Nu credeam să-nvăţ a muri vreodată".

Mari_a:
Lucia, nu te cunosc decât din scrierile de pe forum, însă te rog să mă crezi că la tine m-am gândit când am copiat-o aici. Fiică-mea era lângă mine şi zicea că n-are nimeni timp să citească un metru de text. I-am spus că tu sigur o să-l citeşti pe tot şi o să şi răspunzi   :)
Am observat că ai postat şi tu ceva de pe acelaşi forum…
Îţi urez călătorii plăcute, atât cu serviciul, cât şi cu SC   :)

julia:
am momente cind fapte si intimplari de azi, de acum, imi evoca ceva similar din trecut. curata nostalgie...
-cind vad copii cu buchete de flori ducindu-se in prima zi de scaoala
-cind mi-e dor de zumzetul clasei de copilandri in pauze
-cind simt mirosul piini de casa sau de aluat
-cind ma uda ploaia
-cind vad indragostiti tinindu-se de mina
-cind calc pe frunzele uscate
.......

almi_gabi:
poate exista nostalgie dupa un anotimp?  ???
in  fiecare toamna ma gandesc cu dor la vara care a trecut - la soare, canicula,  "miros de alge", concediu, cer de vara, zile senine - vara asta a fost chiar una reusita si parca nostalgia e mai intensa

luciamanta:
   Gabi, sigur că există si acest gen de nostalgie. Să te gândeşti la clipe unice de vacanţă, la soare si drumetii prin verdele naturii, prin locuri obisnuite ori neobisnuite, alaturi de oameni frumosi. Ce plăcută aducere-aminte!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă