Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
Necula Mihaela:
Gigi,
Avand in vedere faptul ca in anul 2019 se organizeaza excursii la Istanbul (minim de 3 ori), am sa vin cu o propunere. Sunt persoane care au mai fost la Istanbul dar doresc sa-l mai revada din cand in cand (din aceasta categorie fac parte si eu). Ma intreb daca se poate organiza o excursie pentru cei care cunosc Istanbulul (au vizitat toate obiectivele principale), ma refer la Palatul Topkapi, Dolmabahce Saray, Moscheea Albastra, Hagia Sofia, Basilica Cisterne..etc. Sunt locuri minunate mai putin cunoscute si vizitate de turisti si pe asta vreau sa se axeze structura excursiei, inclusiv vizitarea insulei Büyükada. Pentru o experienta unica trebuie incercata o baie turceasca si un masaj. Crezi ca se poate organiza o excursie in acest sens..., fara vizitarea obligatorie a obiectivelor principale?
Rami:
Buna seara Gigi!
O nebunie de oferte care mai de care mai tentante :bow:
Pe lista de propuneri era si Barcelona! :worthy:
Se mai organizează? ;)
O seara linistita tuturor si sanatate multa, multa :angel:
admin:
Structura de excursii pt Istanbul este conturata si apoi detaliata de Daniela. Ea cunoaste foarte bine orasul, eu am fost doar turist acolo. Stiu ca a lucrat la programe, sunt la mine, dar inca nu le-am parcurs. Stiu sigur ca printre obiective o sa fie Insulele Printilor, dar mai multe nu stiu...
admin:
Da, avem in calcul si Barcelona. Si Milano cu lacurile...Mai sunt cateva...dar este enorm de mult de lucru si e nevoie de maxima atentie...Asa ca mai dureaza un pic pana va fi totul gata.
Rami:
Banuiesc, ca, asa cum ai spus, e enorm de lucru!
Voiam doar sa stiu daca se mai organizeaza.
Multumesc mult pentru vesti si multumesc mult pentru tooot ceea ce faceti ca sa ne bucurati sufletele si sa ne inveseliti viata :bow: :flori:
Eee, daca as putea as merge in toate, interne sau externe...
Sanatate multa si sporrr in toate :angel:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă