Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (149/166) > >>

Necula Mihaela:
Gigi,

Am vazut ca ai postat o excursie "Toscana, pitoresc si gastro-delicii 20 - 25 mai 2019". Sa inteleg ca nu asta-i excursia "Toscana rurala si pitoreasca" preconizata a se desfasura in perioada 29 iunie - 7 iulie 2019? Asa cum ne-ai precizat "In Toscana vreau sa organizam o calatorie in zona rurala si doar sa punctam Florenta, Lucca, Siena, Pistoia, Pisa etc. Deci nu va fi un tur cultural - istoric, ci mai degraba unul care sa scoata in evidenta valentele culinare, natura, peisajele, pitorescul satelor. Nu stiu in acest moment cati iubitori ai acestui tip de destinatii avem pt a reusi o astfel de excursie. Ce am vazut si constat eu in general, nu particular in SCT, Toscana se confunda cu Renasterea si oamenii asteapta sa-l vada pe David, mai degraba decat dealurile molcome si campurile multicolore...Iar cazarea nu vreau sa o fac in hoteluri, ar fi un non sens si o contradictie intre ceea ce vreau sa arat si locul in care se sta...Intentionez sa facem cazarea in asa numite "farm holiday homes", un fel de pensiuni agroturistice. Sunt peste 3500 in intreaga Toscana, deci avem de unde alege..."  :)

admin:
Nu, nu este ceea ce am vizat sa organizam. Este un alt tip de excursie, dupa cum se poate remarca. Locatiile rurale din zona, din pacate nu se preteaza la un grup de 16 - 18 persoane, cu cererea camere twin. Sunt mici cu camere matrimoniale.

Necula Mihaela:
Gigi, Multumesc! *|* *|* *|*

Bella Toscana  :) :dance: 

Dana Hd:
cand vor fi postate excursiile interne?

admin:
Primele (cele din ianuarie, februarie, martie) in urmatoarele 2 saptamani. Celelalte incepand cu 10 ianuarie. Ca in fiecare an.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă