Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
Monica Banita:
Ok, merci ! Aveam o grija dacă să mă înscriu sau nu anul asta in Scoția. De cand cu Singlescamp nu prea stau pe-acasa, si tebuia sa renunt la altceva !
Rentzi:
Monica nu amana! Daca poti sa mergi in 2019, mergi... Mai tarziu nu se stie. In plus Scotia este foarte frumoasa.
Monica Banita:
Renzi, as vrea in Islanda in septembrie. Cred ca necesita un efort mai mare din toate pdv. , de aceea voi amana Scotia . Greu, caci Ediborough imi sta pe sufletul turistic.Intr-o discutie cu Gigi spunea ca este pe lista lui scurta de orase minunate.
Rentzi:
Scotia se organizeaza la 2 ani, Islanda anual (cel putin pana acum). Dar tu stii cel mai bine ce ti se potriveste si cand. In final tu decizi.
admin:
Suntem foarte aproape de a finaliza cele 2 excursii foarte asteptate: Toscana si Castelele de pe Valea Loirei. In maxim o saptamana ambele vor fi lansate si se vor deschide rezervarile.
Mai suntem in pregatire cu o excursie "Bruxelles - Gent" si una "Brugges - Oostende". Se lucreaza si la excursia de 8 martie, la 2 vacante de vara, una in Muntenegru si alta in Tenerife.
Am conturat calendarul de interne 2019, urmeaza confirmarile insotitorilor de grup si apoi incepem sa lansam. Primele vor aparea destul de curand pe site, este vorba de cele care au desfasurare in lunile ianuarie, februarie, martie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă