Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (116/166) > >>

pinkpanthere:
Seara buna, Gigi. Tot nu vrea IslandAir-ul sa dea confirmarea de zbor?  :worthy: Miercuri, dau programarea de CO, ma trec din 15 septembrie, sper ca e bine.

wonderland:
Am tot cautat un loc potrivit unde sa pun link-ul asta. m-am gandit ca aici e cel mai bine. Prin unele locuri, SC-ul a trecut deja...
31 de lacuri din Romania - va invit sa va desfatati cu aceste superbe imagini!

http://dezvaluitorul.ro/romania-taram-de-basm/

admin:
Te poti trece fara probleme. Sapatamana asta 100% actiunea va fi lansata. Eu acum am ajuns din Ungaria...

Misona:
Buna dimineata tuturor!

Va propun o iesire la dans :bow:  *|* :dance:  petrecere   :D si voie buna intr-unul din weekendurile ramase anul acesta in Bucuresti. E cineva interesat?

De abia va astept, deci, pe curand!  :thumbup:

admin:
Asa cum am anuntat, in 2017 vom avea in jur de 55 actiuni. Va oferim mai multe posibilitati de calatorie decat in 2016, ocazia de a vizita noi si noi locuri. Am selectionat din propunerile voastre si am finalizat azi cu Lidia, colaboratoarea noastra din Iasi pe care multi ati cunoscut-o deja in cursul acestui an, calendarul ei de excursii pe 2017.

Aceste actiuni, cu exceptia sejurului din Andaluzia si a excursiei Amsterdam - Giethorn, pe care o sa le lansam foarte curand, vor aparea cu detalii si informatii pana la data de 1 ianuarie 2017. Le prezint insa, pentru a stii cam ce o sa organizam in 2017, impreuna cu Lidia Mandache:

In tara:

1.Tara lui Decebal si a Corvinilor    23 - 26 martie

2. Apuseni. Tara Motilor    29 aprilie - 2 mai

3. Cozia   11 - 14 mai

4. Maramuresul traditional   31 mai - 4 iunie

5. Iasi si Republica Moldova    16 - 19 iunie

6. Canionul 7 scari si Ciucas    23 - 25 iunie

7. Cheile Nerei    6 - 9 iulie

8. Muntii Fagaras   4 - 6 august

9. Piatra Craiului si Bucegi   18 - 20 august

10. Calimanii. Drumetii, echitatie si stana    24 - 27 august

11. Ceahlau    15 - 17 septembrie

12. Tara Luanei    29 septembrie - 1 octombrie

In strainatate:

1. Amsterdam si Giethorn   19 - 23 iulie

2. Andaluzia&Gibraltar   4 - 11 septembrie

Urmeaza sa va prezint curand ceea ce o sa organizam impreuna cu ceilalti colaboratori ai nostri.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă