Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (115/166) > >>

pinkpanthere:
Ok ... astept si eu. Va trebui sa dau programarea de Co pe 2017. Macar sa nu se mute treaba in octombrie, ca in luna septembrie, mai manevrez eu cu colegele de birou. Multumesc pentru raspuns.

Florin1968:
Se pot organiza excursii in Republica Moldova?

PGabriela:
Florin, la intentii am citit ca exista si o iesire la Chisinau.
Asteptam oricum sa se afiseze toate actiunile, deocamdata sunt afisate cele care deja au data, Sa urmaresti pe forum. Toti asteptam cu nerabdare sa ne alegem vacanta 2017 :)

Florin1968:
Interesant! Si, cam cind se intentioneaza vizitarea Republicii ?

crystyna2000:
Buna Gigi,

Multumesc pentru raspuns.
Sper din suflet sa merg in anul viitor intr-un program gen circuit( extern, de vara,cu mare , prefer).Si sper ca cele enumerate de tine sa fie cazuri izolate; ar fi pacat sa se renunte la anumite programe (interne si externe) datorita unor astfel de intamplari neplacute.Ma gandesc la posibilitatea ca, celelalte persoana implicate intr-o actiune in care apar astfel de situatii sa sustina organizatorii si insotitorul pentru a asigura reusita actiunii.
Existenta unei baze de date a persoanelor care genereaza astfel de situatii ar ajuta la acceptarea sau nu pe viitor in actiuni similare.
Am 2 propuneri pentru 2017 :1)vacanta de vara- mare la 1 Mai sau Vama Veche(sejur 4-5 zile) : 2) Budapesta cu o oprire la Szeget ( o plimbare + un pranz sau o cina pe malul Tisei)
O saptamana frumoasa!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă