Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
Gabi p:
Gigi, Cheile Nerei nu sunt in iulie ?! (sper ca la anul sa ajung si eu sa le vad ....)
admin:
Ba da, multumesc, era iulie, am corectat. Cheile Nerei in pasi de tango Gabi? :)
Del:
Interesati suntem, nu se pune problema, depinde cand. Eu propun dupa data de 27 nov. Noi ne-am intalnit deja saptamana trecuta, noi, adica o parte din cei care am fost in excursie in Dobrogea. A fost o zi minunata, incheiata intr-o atmosfera calduroasa la o seara de dansuri grecesti.
Gabi p:
in pasi vioi si cu buna dispozitie la purtator .... :)
Misona:
--- Citat din: Del din Joi, 10 Noiembrie 2016, 00:13 ---Interesati suntem, nu se pune problema, depinde cand. Eu propun dupa data de 27 nov. Noi ne-am intalnit deja saptamana trecuta, noi, adica o parte din cei care am fost in excursie in Dobrogea. A fost o zi minunata, incheiata intr-o atmosfera calduroasa la o seara de dansuri grecesti.
--- Terminare citat ---
Buna Del!
Ma bucur ca s-au legat prietenii si in Dobrogea si ca ati pastrat legatura in timp. Asta este spiritul si scopul SC, de a cunoaste lume si de a socializa. Totusi, eu nu ma refeream la cateva persoane sau numai dintr-o actiune anume, ci la un grup mai mare. Noroc ca a preluat initiativa Gigi, detalii gasesti aici:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2373.0.html
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă