Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
Sunrise:
foarte frumoase propunerile, va fi greu de ales! ma bucur ca e si skiul pe lista, asteptam informatiile cand vor fi conturate propunerile.
frezya:
"Maroc cu Rabat, Casablanca, Agadir " o destinatie de nota 10. Octombrie e o luna potrivita,caci pana in septembrie temperaturile sunt greu de suportat, pentru europeni. Iar pentru "incomparabil cu orice am vazut pana acum" as propune Insulele Seychelles, asta neinsemnand ca Madeira n-ar fi un colt de rai.
Mari_a:
Cand ne vom mai afla prin apropiere de Sibiu...
http://www.welcometoromania.ro/DN14/DN14_Canionul_Mihaileni_r.htm
admin:
Am definitivat lista de actiuni posibil a fi organizate in 2014. Urmeaza ca in 2-3 saptamani sa stabilesc care raman... Pentru anul viitor actiunile urmeaza a fi lansate pe rand, pe masura ce le finalizam de organizat, incepand cel mai probabil cu tabara de iarna pentru monoparentali si Austria schi, pt ca sunt cele mai apropiate, apoi Portugalia, Spania si Madeira pentru ca stiu cat sunt de asteptate si deja avem aproape toate elementele, continuam cu Scotia - Irlanda, Coasta Amalfitana, Capri si Sardinia (la cele doua trebuie sa vad si cam cati doritori exista - dupa ce schitez si am niste repere de pret am sa transmit un newsletter), apoi Adriatica pe care o sa o pastrez in linii mari neschimbata si Marocul pe care-l organizez impreuna cu Houda, cea pe care ati avut-o anul acesta ca ghida in Tanger. Actiunile in tara le lansez in bloc, dupa ce vad cum si in ce fel se aseaza in calendar...
1. Tabara de iarna pentru monoparentali si copii - Paltinis, realizata in colaborare cu Felician Groza - Mountxride
2. Excursie la schi in Austria
3.Carnaval la Sibiel
4.Sighisoara - actiune combinata dinamica si tur cultural (calarie + vizitarea cetatii si a bisericilor fortificate).
5.SPA la Hajduszoboszlo - cu vizitarea Debrecen-ului si a Parcului National Hortobagy
6. Drumetie in Muntii Cozia
7. Excursie in Moldova si Bucovina. Un tur care o sa cuprinda munte, Ceahlaul cel mai probabil + vizitare de obiective
8.Tara Luanei
9. Portugalia. Circuit + sejur
10. Drumetie in Muntii Apuseni
11. Actiune montana in Muntii Retezat
12.Cheile Nerei - drumetie
13. Excursie in Maramures - munte + vizitare de obiective
14. Adriatica. Circuit si plaja. Croatia, Italia, Slovenia
15. Tabara de vara pentru monoparentali si copiii lor - Mounxride
16. Delta Dunarii
17. Andaluzia, Gibraltar si Maroc Circuit + sejur
18. Madeira sejur cu vizitarea insulei
19. Scotia + Irlanda - circuit
20. Coasta Amalfitana + Insula Capri + Sardinia
21. Sarbatoarea recoltei
22. SPA in Ungaria Hajduszoboszlo sau Szeged
23. Maroc tur + sejur: Casablanca + Rabat + Agadir
24. Revelion 2015
Ma gandesc si la:
1. Tabara montana in Cheile Cibinului - pregatire + drumetie
2. Escalada pe Varful Moldoveanu
3. Croaziera in tarile nordice,
dar sunt optiuni secundare. Daca reusesc sa le strecor, ok, le voi propune, daca nu, vedem pt ....2015
dadus:
Super propuneri. O0
Astept cu nerabdare datele din calendar,pt a putea impartii concediul pe anul viitor. *|*
Scotia -Irlanda -ma intereseaza.
La fel Coasta Amalfitana.Din Capri mai avem de vazut jumatate de insula-sper sa nu ma mai duci cu barcuta in jurul insulei ;D :2funny:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă