Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (54/166) > >>

nickescool:
Un tur de Baltica Gigi: (+ Cracovia),Gdansk,Klaipeda,Rieka,Tallinn (:)) ,Helsinki,Sankt Petresburgh,Stockholm,Bergen,Copenhaga ,,,:) ,,,am uitat ceva???

admin:
Sunrise, am anticipat...Inainte de a pleca in Portugalia am avut o discutie cu Feli Groza referitoare la taberele de monoparentali. Pt schi, am stabilit doua perioade, urmeaza ca un urma unui newsletter sa fixez datele. Sau imediat dupa sarbatori sau in februarie, in vacanta. Vor primii echipament si copiii, dar si parintii, iar timp de 3 zile Feli are sa se ocupe de partea de invatare, urmatoarele fiind folosite pt experimentare. Imi spunea ca dupa 5 zile oricine are un pic de conditie fizica si echilibru, va putea spune ca stie sa schieze la nivel de incepator. Tabara va fi la Paltinis jud Sibiu, acolo unde isi are echipamentul. Oricum la Sarbatoarea Recoltei va explica celor prezenti si interesati mai multe...

admin:
Nicu, inca nu am stabilit nimic legat de croaziera. Ceea ce ai propus tu ca intinerariu este posibil.

admin:
Tot despre intentiile pt anul viitor, adaug si mai schimb ceva. M-am oprit la inca doua destinatii: Madeira si Maroc, care sa includa Rabat, Casablanca si Agadir. Madeira pt ca am revazut la Batalha filmul de prezentare a minunatei insule si pt ca fata de la biroul de turism din Cascais mi-a zugravit locul acela ca pe un colt de rai. Imi spunea, incomparabil cu orice am vazut pana acum...Asa ca...Madeira! :dance: Marocul il doream pt 2015, dar am sa-l organizez deja din 2014, pt un grup mic 10 - 14 persoane. Acum doua seri am avut o corespondenta mai lunga cu Houda ghidul pe care l-am avut anul acesta in Maroc si care mi-a indicat pt un octombrie tarziu, o excursie de vizitare dar si de sejur la Agadir, un loc insorit 300 de zile pe an...M-a convins....asa ca am adaugat pe lista de anul viitor si Maroc!  :thumbup: Deci: 1.Andalucia, Gibraltar, Maroc, 2. Portugalia, 3. Madeira, 4. Sardinia, Coasta Amalfitana, Capri, 5. Scotia, Irlanda, 6. Maroc cu Rabat, Casablanca, Agadir, 7.Croaziera.

liliana m:
Super propuneri !!  *|*   Abia astept 2014 !   :yeah:  Maroc... Irlanda...  :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă