Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
Plusar:
Dadus cred ca ne vom revedea: aceleasi destinatii ma atrag si pe mine + Madeira :magic:
almi_gabi:
--- Citat din: dadus din Marți, 15 Octombrie 2013, 05:44 ---....
La fel Coasta Amalfitana.Din Capri mai avem de vazut jumatate de insula-sper sa nu ma mai duci cu barcuta in jurul insulei ;D :2funny:
--- Terminare citat ---
in loc de barcuta putem incerca sa ....inotam in jurul insulei :giggle:
dadus:
--- Citat din: Plusar din Marți, 15 Octombrie 2013, 11:37 ---Dadus cred ca ne vom revedea: aceleasi destinatii ma atrag si pe mine + Madeira :magic:
--- Terminare citat ---
O Plusulet ma bucur ca ne vom revedea :)
Madeira e super,am studiat-o ca destinatie de vacanta.Daca Gigi le-ar putea spatia la 2-3 luni as merge in toate 3 excursiile.
--- Citat din: almi_gabi din Marți, 15 Octombrie 2013, 13:02 ---in loc de barcuta putem incerca sa ....inotam in jurul insulei :giggle:
--- Terminare citat ---
Gabi nu ma stresa de pe acum :help:
Plusar:
cica Scotia - Irlanda sunt de vizitat prin iulie - august, oricum si perioada asta va fi cu exces de umezeala si de racoare ...
IuliaT:
Buna ziua doamnelor si domnilor
Sper ca sunteti bine sanatosi si voiosi.
Anul care vine are citeva news entry very interesting TO DO list
8. Portugalia. Circuit + sejur
11.Cheile Nerei - drumetie
17. Madeira sejur cu vizitarea insulei DA DA DA :D
18. Scotia + Irlanda - circuit DA DA DA :D
19. Coasta Amalfitana + Insula Capri + Sardinia aici nu prea stiu cu ce se maninca coasta asta dar o cred ca Gigi ma va lamuri dupa o vreme in care va savura ca este bunic !!!! Felicitari !!! sa va traiasca mostenitorul !!!
22. Maroc tur + sejur: Casablanca + Rabat + Agadir
3. Croaziera in tarile nordice povestea asta cu nodul este interesanta si poate va parea mai atractiva cind va fi vara si caladura mare la bucuresti.
Sa aveti o zi faina si sa auzim de bine.
VA pup
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă